Google maps, Växjö
Google maps, Växjö

Helgprognos för Växjö vecka 41

Helgen i Växjö inleds med blåsigt och regnigt väder på fredagen. Temperaturen når upp till 15 grader och det förväntas kraftigt regn under dagen. På lördagen fortsätter vinden vara stark, men regnmängden minskar och solen tittar fram. Temperaturen ligger på 14 grader. På söndagen blir det lugnare vindar och soligt väder med delvis molnighet. Temperaturen sjunker till 9 grader. Ha en trevlig helg i Växjö!


Fredag 13/10
15°
Regn: 7.3 mm
Vind: 7.9 m/s
Lördag 14/10
14°
Regn: 1.5 mm
Vind: 7.8 m/s
Söndag 15/10
Regn: 0 mm
Vind: 6 m/s

Fredag den 13:e oktober bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Växjö. Vindstyrkan ligger på 7.9 m/s och regnmängden uppgår till 7.3 mm. Dessutom kan vi förvänta oss kraftigt regn under dagen. Temperaturen når upp till 15 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut i det blåsiga och regniga vädret.

På lördag den 14:e oktober fortsätter vinden att vara stark med en hastighet på 7.8 m/s. Dock minskar regnmängden till 1.5 mm och solen tittar fram. Det blir en delvis solig dag med en temperatur på 14 grader. Så passa på att njuta av det lite bättre vädret och ta en promenad i solskenet.

Söndag den 15:e oktober blir det något lugnare vindar med en hastighet på 6 m/s. Regnet håller sig borta och vi kan förvänta oss en solig dag med delvis molnighet. Temperaturen sjunker något till 9 grader, så se till att klä dig varmt om du ska vara utomhus. Passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i naturen.

Det var helgprognosen för Växjö med start på fredag den 13:e oktober. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!