Gustav och Marie Mandelmann har gjort succé i TV4.
Gustav och Marie Mandelmann har gjort succé i TV4. - Foto: Johan Nilsson/TT och Pontus Lundahl/TT

Miljonregn över Mandelmanns – så mycket tjänar det folkkära paret

Marie och Gustav Mandelmann har vunnit det svenska folkets hjärtan i TV4:s "Mandelmanns gård" och parets framgångar i tv-rutan är minst sagt märkbara när man kikar närmare på deras ekonomi.


På gården Djupadal, belägen utanför Simrishamn på skånska Österlen, får tittarna en inblick i Marie och Gustav Mandelmanns liv med allt vad det innebär i form av djurhållning och självhushållning.

Programmet, som är inne på sin sjunde säsong, går som tåget och genom åren har paret fått en trogen publik i tv-rutan och en hängiven följarskara i sociala medier. 

Om framgångarna märks på paret Mandelmanns ekonomi? Det kan man säga.

Mandelmanns visade nyligen upp sina nya valpar – här är deras namn

Så mycket pengar tjänar Gustav och Marie Mandelmann

Under 2021 hade både Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, en inkomst av tjänst som landade på 426 609 kronor. 

Utöver detta hade Gustav Mandelmann ett överskott av kapital på hela 152 246 kronor.

Marie och Gustav Mandelmann. Foto: Johan Nilsson/TT

Paret Mandelmann har miljoner i egna bolaget

I "Mandeldalen AB", som bland annat ska ägna sig åt jordbruk, försäljning av böcker och försäljning i gårdsbutik, sitter Marie Mandelmann som vd, medan maken Gustav Mandelmann är vice vd.

Under 2021 omsatte bolaget 7 220 000 kronor, samtidigt som vinsten landade på 1 096 000 kronor. I bolaget finns dessutom tillgångar som beräknas uppgå till 4 339 000 kronor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!