Love is blind Sverige 2024 har premiär på Netflix den 12 januari.
Love is blind Sverige 2024 har premiär på Netflix den 12 januari. - Foto: Rickard Aronsson/Netflix och Johan Paulin/Netflix

Här är den hårda mobilregeln i Love is blind Sverige 2024

Under inspelningen av "Love is blind Sverige" 2024, som visas på Netflix, fanns det vissa regler som deltagarna var tvungna att förhålla sig till och en av dessa gällde deras mobiltelefoner.


Den 12 januari har "Love is blind Sverige" premiär på Netflix. Formatet, som finns runtom i världen, går ut på att ett gäng kärlekstörstande singlar ska dejta i blindo, för att sedan förlova sig innan de sett varandra.

Därefter följer en tid då paren ska leva ihop, för att slutligen bestämma sig om de är villiga att gifta sig och leva som äkta makar.

Love is blind Sverige 2024: Deltagare i nya säsongen – bilder och namn

Love is blind Sverige 2024 leds av Jessica Almenäs

Programledare för "Love is blind Sverige" är Jessica Almenäs som, enligt egen utsago, följt den amerikanska versionen av programmet med stor behållning.

– Jag är så glad över att få vara en del av det här fascinerande och helt unika experimentet, har hon tidigare sagt i ett pressmeddelande inför premiären. 

Jessica Almenäs ryter ifrån efter orden om utseendet: "Kommer blocka direkt"

Foto: Erik Simander/TT

Amerikansk "Love is blind"-deltagare stämmer Netflix

Regeln för mobilanvändning i Love is blind Sverige 2024

Och det är sannerligen ett experiment – med en hel del regler. En av dessa regler berörde singlarnas mobiltelefonanvändning under inspelningen. I ett pressmeddelande från Netflix går det nämligen att läsa följande: 

"Deltagarna hade ingen tillgång till deras mobiltelefoner eller någon kontakt med omvärlden de första 18 inspelningsdagarna."

Därför känner du igen Krisse-Ly Kuldkepp i Love is blind Sverige 2024

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!