Villa har Gripen Trollhättan i sitt grepp efter ännu en seger

Villa har ett drömläge mot Gripen Trollhättan i SM-kvartsfinalen herr i bandy, efter seger på bortaplan med 9-3 (4-1). Villa leder nu matchserien med 2-0, och behöver bara en seger till för att ta sig till Semifinal.

Villa hade övertaget i första halvleken. Laget inledde målskyttet i andra minuten genom Christoffer Edlund, och gick upp till 0-2 innan Gripen Trollhättan svarade.

Innan halvleken var över hade Villa ryckt åt sig ledningen med 4-1. Villa gjorde två mål i andra halvleken och gick från 1-4 till 1-6, målen av Joel Broberg och Christoffer Edlund.

I 74:e minuten av matchen kunde Victor Petersson göra 2-6 för Gripen Trollhättan.

Villa gjorde dock två mål och gick från 2-6 till 2-8, målen av Petter Björling och Joel Broberg.

Gripen Trollhättan reducerade dock på nytt till 3-8 genom William Arvidsson med två minuter kvar att spela av matchen.

Villa gjorde dock 3-9, återigen genom Christoffer Edlund i 90:e minuten och avgjorde matchen.

Joel Broberg gjorde tre mål för Villa och ett assist och Christoffer Edlund gjorde fyra mål för.

Nästa match spelas på Sparbanken Lidköping Arena på fredag 19.00.

1 Jan 1970, 01:00