Villa avgjorde matchserien mot Gripen Trollhättan

Efter seger på hemmaplan med 8-2 (7-1) har Villa nu avgjort matchserien mot Gripen Trollhättan i SM-kvartsfinalen herr i bandy. Därmed vann Villa med 3-0 i matcher.

Gästande Gripen Trollhättan började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog William Arvidsson till.

Villa kvitterade till 1-1 snabbt. I femte minuten nätade Christoffer Edlund på pass av Joel Broberg.

Laget tog ledningen tidigt i matchen, genom Martin Hammarberg, i 14:e minuten.

Villa gjorde 3-1 i 23:e minuten, när Christoffer Edlund på nytt hittade rätt på pass av Felix Persson.

Villa ökade också ledningen till 4-1 i 39:e minuten, när Felix Persson fick träff framspelad av Petter Björling.

Villa gjorde också 5-1 i slutminuterna av första halvlek, genom Tim Persson.

Villa ökade ledningen på nytt, till 6-1, bara fyra minuter senare genom Alfred Malm.

Direkt därefter spelade Felix Persson fram Johan Löfstedt som såg till att Villa också gjorde 7-1.

I 50:e minuten av matchen kunde Adam Rudell göra 7-2 för Gripen Trollhättan.

Villa gjorde dock 8-2, återigen genom Christoffer Edlund efter 35 minuters spel i andra halvleken och avgjorde matchen.

Villas Christoffer Edlund gjorde tre mål och Felix Persson stod för ett mål och två assists.

1 Jan 1970, 01:00