Vetlanda vann rysaren mot Sirius

Segern på bortaplan i avgörande matchen med 4-3 (2-0) gör att Vetlanda nu har avgjort matchserien mot Sirius i SM-kvartsfinalen herr i bandy. Vetlanda vann med 3-2 i matcher.

Vetlanda startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i halvleken av Filip Bringe och Joakim Carlström. Tidigt i andra halvleken av matchen kunde Alexander Härndahl göra 1-2 för Sirius.

Vetlanda gjorde dock två snabba mål och gick från 1-2 till 1-4, båda målen av Joakim Carlström. Det rycket avgjorde matchen.

Samuel Heeger och Ted Bergström Heramb reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-4 kom inte Sirius.

Joakim Carlström gjorde tre mål för Vetlanda och spelade dessutom fram till ett mål och Emil Fedorov hade tre assists.

1 Jan 1970, 01:00