Hon avslöjar också att Weiner älskade hennes bröst.
1 av 2
Hon avslöjar också att Weiner älskade hennes bröst.
Myser lite på soffan.
2 av 2
Myser lite på soffan.

Sexchattade med politker – här är hennes första nakenrulle

Det är ingen nyhet att Sydney Leathers har haft det fullt upp sedan skandalen med politikern Anthony Weiner avslöjades. Nu har hennes nakenvideo kommit ut.


Weiners skandaler

Weiner har hållit presskonferens, tillsammans med sin fru, om sexchattskandalen. Men han kunde inte svara rakt nej på frågan om han sexchattar med någon just nu. 

Dessutom har det avslöjats att han har kallat en gammal medarbetare för "slutbag" och "cunt". 

NEW YORK. Sydney Leathers, 23, har pratat ut om sexchatt-skandalen med borgmästarkandidaten Anthony Weiner, ställt upp på bikinibilder och också setts ute med porrmagnaten Steve Hirsch, som grundade produktionsbolaget Vivid Entertaintment. Sedan dess har det ryktats om att Leathers skulle ställa upp på att spela in en porrfilm.

– Vi får se vad som händer, svarade hon på frågan om hon kunde tänka sig att ha sex framför kameran.

Avslöjar sexhemligheter

Hennes första video med produktionsbolaget är nu ute, skriver Gawker. Hon har dock valt att inte ha sex men visar upp sig naken och avslöjar intima sexhemligheter om förhållandet med politikern.

– Han berömde alltid mina bröst, min rumpa och mina fötter. Han brukade också alltid säga hur mycket han tyckte om att se mig i höga klackar, säger Leathers i klippet.

Weiner var fotfetischist

Hon lämnar inte mycket åt fantasin och avslöjar de mesta av Wieners sexfantasier.

– Han hade verkligen en fotfetisch. Jag vet inte om det bara gällde mig, eller alla tjejer, men han älskade bilder på mig i höga klackar.

Leathers berättar också hur hon vid ett tillfälle pratade med politiken i telefon när hon satt på tåget till Chicago. Weiner ville veta vad hon hade på sig och då ska Leathers ha tagit smygkort på sina trosor medan hon satt i tåget.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00