- Foto: Privat

Här talar den 15-åriga eleven ut om sexet med lärarinnan

Hon hade sex med sin femtonåriga elev och blev gravid, men slipper undan fängelse efter erkännandet. Nu talar pojken ut.


Pojken, som kallas Jack men heter något annat, menar att hans självkänsla är krossad, eftersom hans lärare slipper fängelse efter att ha erkänt att de haft sex.

– Jag tycker det är vidrigt och jag vill att folk ska veta att även om de inte inser vad som faktiskt hänt, skulle jag inte önska någon att gå igenom samma sak, säger Jack till tv-showen This Morning.

Enligt honom hade de inte sex förrän fem månader in i förhållandet, men då alltid oskyddat och ofta. Han erkänner att han från början hade en crush på henne.


Bildkälla TT

När Jack avslöjat det hela för sin mamma, som blev förskräckt, fick han dåligt samvete och skämdes.

Han berättar nu, två år senare, hur händelsen påverkat honom för This morning:

– Jag kan inte titta på en tjej. Jag kan inte vara i samma rum som en kvinna om de inte är äldre, typ 40, 50. Mitt självförtroende är trasigt. Jag brukade ha bra självkänsla och flickvänner, allt det är förstört nu.

Lärarinnan har dömts till 250 timmars samhällstjänst och 100 pund i skadestånd till offret. Hon har även besöksförbud och är avstängd som lärare på skolan där händelsen inträffade, skriver Mirror.

Se uttalandet här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00