1 av 2
2 av 2

Skandalös show skapas av Makode Linde och Zhala i Grolsch Studios

”Vi kommer sätta ihop en supermaxad, fantastisk, skogstokig och skandalös show! Vi har så många skeva idéer som innefattar både glitter, naket och lyx. Det kommer bli den bästa festen ever.” – Zhala


Den omtalade konstnären Makode Linde har tagit över Grolsch Studios. Med sig i projektet har Makode lyft in den minst lika omtalade artisten och popdrottningen Zhala. Tillsammans planerar och skapar de en unik show och fest inför Zhalas debut-släpp senare i maj. Zhalas skiva, självtitulerad ”Zhala”, släpps under Robyns skivbolag Konichiwa Records.

”Grolsch Studios bjöd in mig till att kurera en show för en av mina favoritartister. Det var ett självklart val att göra det tillsammans med Zhala.” – Makode Linde.

I flera månader har Makode tillsammans med Zhala tagit fram idéer i Grolsch Studios och dragit in ett tiotal konstnärer i projektet som ska hjälpa dem att göra deras galna vision möjlig. Alla inblandade artister, konstnärer och även gästerna på plats kommer vara och bli en del av en skandalös och händelserik värld där alla tillsammans skapar en show som pågår under hela kvällen, och natten.

”Vi kommer sätta ihop en supermaxad, fantastisk, skogstokig och skandalös show i samband med släppet av min debutskiva. Vi har så många skeva idéer som innefattar både glitter, naket och lyx. Det kommer bli den bästa festen ever.” – Zhala

För mer information och uppdateringar om showen besök www.grolschstudios.se

Makode Linde har studerat konst vid konstfack, California College of the Arts och Kungliga Konsthögskolan. Makode är numer bofast i Berlin där han jobbar som konstnär, musiker och DJ. Makode har även fått stor uppmärksamhet internationellt. Främst genom den världsberömda rasisttårtan "Painful Cake" från 2012 som dåvarande kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth blev den första att hugga in i.

Zhala Rifat har sedan länge varit verksam som artist inom den svenska klubb och kulturscenen genom både sång och dans via hennes live-shower. Detta ledde till att Zhala, med paljetter och gnuggisar i ansiktet, blev den första att bli signad på Robyns skivbolag Konichiwa Records år 2014. Den 25 maj släpps Zhalas självtitulerade debutalbum Zhala.


Grolsch Studios är en plattform skapad av Grolsch och Vice för att stötta alternativ konst, musik och banbrytande innovationer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!