Satanistiskt Initiativ vill inte vinna makten, de vill störta den.
Satanistiskt Initiativ vill inte vinna makten, de vill störta den.

Satanistiskt Initiativ: Ett mörker du kan lita på

"För oss satanister finns bara en väg framåt: Avskaffa. Utplåna. Förtär. Det är du och jag, mänskligheten, som är problemet", skriver Satanistiskt Initiativ och uppmanar alla att kasta bort sin EU-valsröst på dem.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om Satanistiskt Initiativ

Satanistiskt Initiativ är en motreaktion på tom politik och idélösa politruker utan egen vilja.

Deras sida på Facebook har för närvarande knappt 10 000 likes, vilket är ungefär det dubbla av vad Kristdemokraterna har, samt fem gånger fler likes än Lars Adaktusson som är Kristdemokraternas toppnamn till EU.

Satanistiskt Initiativ är också större än både Centerpartiet och Folkpartiet på Facebook.

DEBATT. Vi ska inte ta makten, vi ska knuse den. I en tid när ideologier kapitulerat inför populism och realpolitik räcker det inte att “ta debatten” eller att peka på “alternativ”; roten till den sjuka som genomsyrar det dagens klimat måste ryckas upp, och vi måste svedjebränna marken och så salt i den. Endast genom utplåning av dagens apparatnik-kast och dess maskineri kan vi gå vidare.

Därför startades Satanistiskt Initiativ. Vi är en motreaktion till den fars som kallas valrörelsen. Postironiker och medienauter kanske fnissar avmätt åt det sarkastiska budskapet på Facebook innan de scrollar vidare, men för oss är det dödligt allvar. De paradis som partierna målar upp i sina valmanifest är de verkliga helvetena, förklädda i en förljugen populism, sminkad i sentimentalitet eller itvingad en allt för trång kostym av “frihet”. Vi satanister säger: åt helvete med era falska paradis. Jorden är redan ett helvete, så varför inte ta steget fullt ut och anamma det riktiga helvetet? Det är trots allt där vi kommer tillbringa evigheten.

Den förhatliga vardagen är belagd med en miasma av “problemformuleringar” vi inte kan relatera till. Vad spelar skatteavdrag för roll för den som redan skådat avgrunden? Vem kan uppbåda entusiasm inför sänkt restaurangmoms med vetskapen om den väntande skärselden? Hur orkar man dividera om budgettak och valfrihet när hycklandets Gud redan dömt majoriteten av oss till evig plåga? Vi inom S! väljer istället att fokusera på de stora frågorna - livet bortom döden. Satan behöver inga opinionsundersökningar, tar inte debatten, sitter inte i morgonsoffor. Hen arbetar oförtrutet för att samla alla själar till sig, i den största och längsta valkampanj mänskligheten skådat. Lucifer, som en gång vägrade vika sig för Guds diktatur, är den enda sanna demokrat vi vet.

För oss satanister finns bara en väg framåt: Avskaffa. Utplåna. Förtär. Det är du och jag, mänskligheten, som är problemet. Vi vill rasera de grunder som hyckleriet byggt sina luftslott på, svepa in världen i ett tusenårigt mörker. Endast då kan mänskligheten bryta sig fri från sina kedjor och verkligen bli fri. Fri från moralens ok, fri att ta steget ur hamsterhjulet och greppa sitt eget syfte och bli sina egna gudar. Vi vill rasera allt, tillbaka till noll, för att ge något nytt chansen att gro.

Inför EU-valet höjer vi därför Satans banér och uppmanar alla: kasta inte bort din röst! Lägg den på S!. Det enda partiet med ett evighetsperspektiv. Ett mörker du kan lita på.

Satanistiskt Initiativ

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Lucifer den enda sanna demokraten?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.