Linus Pettersson skriver till Paulina "Paow" Danielsson.
1 av 6
Linus Pettersson skriver till Paulina "Paow" Danielsson. - Foto: Privat/TT
Paulina Danielsson "Paow"
2 av 6
Paulina Danielsson "Paow" - Foto: TT
3 av 6
- Foto: Privat
Hon skriver att det är de som röstade på Socialdemokraternas fel.
4 av 6
Hon skriver att det är de som röstade på Socialdemokraternas fel. - Foto: Stella Pictures
Hon skriver att hon innerligt hopppas att Sverigedemokraterna vinner nästa val.
5 av 6
Hon skriver att hon innerligt hopppas att Sverigedemokraterna vinner nästa val. - Foto: Stella Pictures
Paulina Danielsson: "Go SD"
6 av 6
Paulina Danielsson: "Go SD" - Foto: Stella Pictures

Du har fel Paow – Här är varför

Linus Pettersson: Genom ett inlägg som detta skapas enormt mycket onödig rädsla. Om det är ISIS du är rädd för så har de lyckats, tänk på det.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Linus Pettersson bor i Östersund. Han är 21 år gammal och studerar.

"Hoppas verkligen till att alla ni som röstade på socialdemokraterna fattar att det är erat fel om en väldans massa människor dör snart. Och folk som ni då kanske känner och till och med kanske älskar. Go sd säger jag bara. Och jag hoppas innerligt att dom vinner nästa val. Så man kan våga åka tunnelbana och visa sig på stan utan att vara rädd för att bli ihjälbombad.

Och var det inte det här Åkesson var rädd för? #‎jagvillintedö #‎terrorister".

Detta skrev Paulina "Paow" Danielsson på Facebook igår.

Vad i hela helvete? Till att börja med: "ni som röstade på Socialdemokraterna"? Menar du att det är deras fel att EU har regler vi måste följa när det gäller att ta hand om människor på flykt från terrorismen.

Genom ett inlägg som detta skapas enormt mycket onödig rädsla. Om det är ISIS du är rädd för så har de lyckats, tänk på det.

Jag känner mig inte osäker bland de som flytt från krig. Alla jag känner med utländsk bakgrund är oerhört vänliga och tacksamma för att de fått en andra chans.

Vi är alla människor som föds på olika delar av jorden, du hade mer tur. Formuleringarna och tankarna i detta inlägg är helt befängda och skapar oro i ett samhälle som redan nu står på tårna. Aldrig har en konflikt lösts genom att elda på med mer hat.

Innan du går in på kommentarsfältet i Paulinas inlägg, se till att ha en skål med popcorn. Det är ett perfekt exempel på hat föder hat och intelligensen flödar inte direkt bland många som kommenterat. Detta inlägg skrapar bara lite på toppen av isberget.

Sverige har i dagsläget ett rangligt styre, ja. Men är det deras deras inkompetens, eller är det att det är en helt unik situation de sitter i som gör det rangligt? Det finns ingen mall till vad som pågår just nu.

Vi behöver inte vara rädda för att åka tunnelbana i Sverige. Kom-ihåg att terroristers syfte är att skapa rädsla och fruktan.

Med detta inlägg vill jag förmedla att det handlar inte om hur man röstar, blått, vitt, rött eller grönt. Det handlar om att inte låta rädslan ta överhanden när vi tar våra beslut.

Så med det sagt, snälla. Låt våra politiker vara politiker och hoppa tillbaka in i TV-rutan.

Linus Pettersson

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.