Liv Sebbas skriver om att hon är trött på tjejer som trycker ner killar.
1 av 3
Liv Sebbas skriver om att hon är trött på tjejer som trycker ner killar. - Foto: Privat/TT
"Jag kan stolt säga att jag behöver pojkar och män i mitt liv".
2 av 3
"Jag kan stolt säga att jag behöver pojkar och män i mitt liv". - Foto: TT
Liv Sebbas.
3 av 3
Liv Sebbas. - Foto: Privat

Liv, 19: Fy vad jag är trött på allt tjat från kvinnor

Debattören: Enligt egna erfarenheter är det bara kvinnor som har tryckt ner mig psykiskt, det är en stor orsak till varför största delen av min umgängeskrets består av pojkar.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Liv Sebbas är 19 år.

Hon driver bloggen http://nouw.com/livsebbas.

Notified

Informationen har tagits fram i samarbete med Notified.

Okej, vi börjar så här så ingen bränner mig på bål när jag kommer hem: Det här är bara min åsikt och jag har rätt att tycka så här.

Fy vad jag är trött på allt detta tjat från kvinnor. Direkt en man står i fokus så är världen upp och ner och alla mår så dåligt och det är så jävla synd om det kvinnliga könet. Fars-dagar är en pest och kvinnor ska visa brösten hit och dit.

Och sånt här, där kompisar tagit en bild tillsammans inför en bal och tyckt deras koncept varit roligt, så "rasar hela världen samman" för att männen på bilden kanske är lite mer i fokus.

Snälla om ni letar efter ett jämställt samhälle, tryck inte ner männen. Skäms ni inte för hur ni håller på? Deras avsikt var knappast att trycka ner kvinnor och göra folk upprörda, utan att de tyckte idén var rolig.

Orkar inte med allt sånt här som snurrar av och på i mitt flöde på facebook, har ni inget bättre att göra än att klaga hela tiden?

Enligt egna erfarenheter är det bara kvinnor som har tryckt ner mig psykiskt, det är en stor orsak till varför största delen av min umgängeskrets består av pojkar.

För de talar inte en massa skit och beter sig inte som snorungar. Ja, jag tycker det är fel att kvinnor får sämre lön och ja, jag tycker det är fel hur kvinnor behandlas i andra länder, men tryck inte ner hela jävla skaran med män på denna planet för det.

Jag kan stolt säga att jag behöver pojkar och män i mitt liv, jag har min underbara pappa och bror som perfekta exempel.

Om du tog illa vid dig av det här inlägget så säger jag bara synd, då är du antagligen en av dem som beter sig som en snorunge

Liv Sebbas

/
/
/
hat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.