Emelie Didriksson skriver om vad deltagarna i Paradise Hotel 2016 kan förvänta sig.
1 av 3
Emelie Didriksson skriver om vad deltagarna i Paradise Hotel 2016 kan förvänta sig. - Foto: Privat/Faksimil TV3
Emelie Didriksson.
2 av 3
Emelie Didriksson. - Foto: Privat
"Var beredda på hemska ord, men låt dom aldrig komma åt er".
3 av 3
"Var beredda på hemska ord, men låt dom aldrig komma åt er". - Foto: Faksimil TV3

PH-deltagaren: Det här vill jag varna årets deltagare för

Debattören: Var beredda på hemska ord, men låt dem aldrig komma åt er.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Emelie Didriksson var deltagare i Paradise Hotel 2015

Privatpersonen ni en gång i tiden var, den personen finns nu inte mer. Ni är nu PH. Ni är profiler och allt ni gör numera gör ni som profiler.

Det viktigaste att tänka på är att aldrig glömma vem ni är, vilka era riktiga vänner är och vem som funnits där för er från början.

Jag vill inte skrämma någon, men jag vill förbereda er på vad näthat innebär.

Näthat är som en ont litet monster som kommer fram och gör dig rädd, ledsen och får dig att tvivla på dig själv. Därför är det viktigt att aldrig glömma vem ni är! Folk har väldigt starka åsikter och väljer gärna att trycka ner folk via sociala medier. Var beredda på hemska ord, men låt dem aldrig komma åt er.

Ni har en blick på hur er vistelse hur allt i huset var, men programmet kommer att klippas och det ni trodde var på ett sätt kan visas på ett annat. Men så länge ni kommer ihåg sanningen, så dela med er av den. Låt folket få veta er sida av historien. Hur det än klipps, hur ni än visas, allt elakt människor säger så glöm inte att stå upp för er själva.

Ni är nu det populäraste samtalsämnet, så media kommer nu vara er bästa vän men kan även bli er värsta mardröm. Det är ni som gör rubriker och dom kanske inte alltid är vad ni är beredda på. Dem kan få er ledsna, arga och galna.

Mitt viktigaste råd är att inte tappa bort era tankar, med ett stark psyke kommer ni klara detta galant.

Glöm dock inte bort att finnas för varandra, för att bli nertryckt, få mordhot och bli kallad ord som skär i hjärtat kan förstöra en.

Emelie Didriksson

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna söka till PH?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.