​Joakim Mattsson tycker inte tjejer ska ha saker i bh:n.
1 av 4
​Joakim Mattsson tycker inte tjejer ska ha saker i bh:n. - Foto: Privat/Privat
Joakim Mattsson.
2 av 4
Joakim Mattsson. - Foto: Privat
"Hur mycket äckel, bakterier, finns det inte på sedlar?".
3 av 4
"Hur mycket äckel, bakterier, finns det inte på sedlar?". - Foto: Privat
Han är även känd som Diabetesmannen.
4 av 4
Han är även känd som Diabetesmannen. - Foto: Privat

Sex saker som är värre än otrohet

Joakim "Diabetesmannen" Mattsson skriver om sakerna som han tycker är värre än otrohet.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Joakim Mattsson driver bloggen Diabetesmannen.

1. Frånvaro

Umgås ni med varandra eller sitter ni bara med era telefoner? Lägg fokuset på din partner när ni umgås. Den man är kär i ska inte behöva tävla mot en telefon. Eller?

2. Att dölja saker

Även om du gör det i all välmening för att inte såra din partner så är det aldrig bra att behöva smyga med hemligheter. Att dölja saker för sin partner bådar aldrig gott. Tala alltid sanning!

3. Tystnad

Tystnad löser inga problem. Era bråk kommer inte lösas om du eller din partner vägrar prata med varandra. Ni kommer snarare samla alla era känslor inombords och till slut explodera.

4. Avundsjuka och svartsjuka

Tillit är a och o, och ett förhållande kräver förtroende. Det kan bli otroligt påfrestande att alltid behöva bevisa sig trogen hela tiden. Om ni inte litar på varandra så gör slut!

5. Att bråka om småsaker

Att bråka med sin partner kan i vissa fall vara ett sundhetstecken, det är i princip omöjligt att alltid vara sams – det går inte. Men att smågnabbas om precis allt, utan att komma vidare, leder snarare till förbittring.

6. Att ni har blivit kompisar

Känns ni mer som rumskompisar än två personer som älskar varandra? Det är inte ett bra tecken. Din partner ska även vara din vän, men det krävs ett starkare band mellan er. Tips: Hitta på saker, gå ut på dejt med varandra, precis som ni gjorde de första månaderna.

Joakim Mattsson

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit otrogen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.