1 av 3
- Foto: Privat/TT
2 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN
3 av 3
- Foto: Privat

Dennis, 19: Killar kan också bli våldtagna – det hände mig

Dennis Kristiansson: "Jag blir förbannad när jag hör, du är ju kille, självklart händer inte det dig, du kan ju skydda dig själv".


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Läs Dennis Kristianssons blogg nouw.com/denzi

Jag verkligen fullkomligt hatar män!

Den 5 februari 2017 var den värsta natten någonsin.

Jag och en kompis till mig var och festade och bodde på hotell den natten. Vi hade varit ute och festat men jag var inte så full vilket jag är evigt tacksam för idag.

Denna så kallade ”kompis” som alltid har varit en bra vän till mig sen 1,5 år tillbaka har varit kär i mig riktigt länge. Jag har tyvärr aldrig känt något sådant för honom men han gav inte upp, vilket har varit jobbigt emellanåt.

Jag, denna kille samt en tjejkompis var ute på krogen. Han drack fruktansvärt mycket, vilket inte alls är så vanligt, inte den mängden.

När vi sen skulle gå till hotellet, vid tvåtiden på natten, kände jag hur han blev mer och mer på mig men jag tänkte då bara att han var full och behövde sova.

Men han började trycka upp mig mot väggen och kyssa mig på nacken vilket var så sjukt jävla äckligt. Jag tänkte bara, fan, vad ska jag göra men såg hotellet och tänkte att jag måste dit för att hämta sakerna för att sen dra iväg.

När vi kom till hotellet knuffade och slängde han mig runt lite här och var och så klämde han mig precis överallt och kysste mig.

Jag fick hans äckliga kuk upptryckt i ansiktet!

Jag kunde verkligen inte ta mig därifrån för att han blockerade min väg och slängde ner mig på sängen. Han rev upp skjortan och drog ner brallorna till fotanklarna, jag försökte röra på mig så mycket som möjligt för att ta mig loss men han hade ett jävla grepp om bröstet/halsen.

Han tog sig friheten att klämma på min kuk precis som han själv ville och göra vad fan som helst. Jag gjorde allt för att ta mig loss och lyckades tillslut knuffa undan honom riktigt hårt så att han dunkade in i väggen bakom.

Men han var snabbt på plats igen och då skulle han börja köra direkt men det lyckades han inte med då framsidan av min kropp var vänd mot honom hela tiden, för jag tänkte då fan inte bli tagen av honom!

Men sen fick jag till en knuff och började skrika riktigt högt och vråla och han hotade med att han skulle döda mig om jag sa något, gjorde något eller försökte rymma.

Dessa hot pågick hela tiden, minst 15 gånger.

Men då när jag lyckades skrika och vråla allt jag kunde så lyckades jag få på mig byxorna och sprang ut genom dörren och lyckades få med mig jackan i farten.

Jag kom ner till lobbyn, visste inte vad jag skulle göra, säga eller något, så jag gick ut och rökte.

Jag försökte ringa min pojkvän men han låg och sov så han hörde inte alla samtal men sen pratade jag med hans syster som sa att jag skulle ringa polisen vilket jag gjorde, jag fick berätta allt som hände och sedan fick jag åka in till sjukhuset i polisbilen och göra massa tester.

De letade efter fingeravtryck på mig. De hittade det samt blåmärken på bröstet.

Hur i helvete kan man ta sig friheten att ge sig på någon annans kropp? Jag verkligen hatar människor som gör sånt.

Att få frågan ”hur mår du?” varje dag och behöva ljuga och säga att jag mår bra, är minst lika jobbigt som händelsen. Jag vill bara bli lycklig igen. Jag vet inte riktigt hur bara. Allt går som en berg- och dalbana. Vissa dagar kan jag faktist vara pigg och glad men oftast är jag irriterad och ledsen.

Jag försöker varje dag sen händelsen att inte tänka på det som hänt, jag trycker undan det så gott som möjligt. Men ändå, varje jävla natt, så dyker det upp i huvudet och gnager så fruktansvärt mycket

Vem fan är du som kan frihetsberöva min kropp? Min kropp är för fan min! Jag hatar dig så in i helvetes mycket.

Jag ser ut att vara lycklig och glad utåt men ärligt talat, jag mår piss. Det känns inte som att jag själv äger min kropp längre. Den tillhör inte mig mer. Förut var jag riktigt nöjd med mig själv men nu är gnistan totalt borta.

Jag ser bilderna av händelsen återupprepa sig varenda jävla natt i mitt huvud och spyr nästan varje natt på grund av det.

Att se hans kuk upptryckt i mitt ansikte är så äckligt.

Till er som tror att ni kan få göra vad ni vill med kvinnor och män och säger att de får skylla sig själva med hur de klär sig och så vidare, kan hålla käften!

Varför jag delar med mig av detta är för att jag vill uppmärksamma att det även händer killar!

Jag blir fullkomligt förbannad när jag hör ”du är ju kille, självklart händer inte det dig, du kan ju skydda dig själv, be a man and suck it up”

Dennis Kristiansson

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om något liknande?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.