Emmy Aghili tycker att Justin Bieber, och killar överlag, ska rycka upp sig och sluta ragga på sociala medier.
1 av 4
Emmy Aghili tycker att Justin Bieber, och killar överlag, ska rycka upp sig och sluta ragga på sociala medier. - Foto: Privat/Jordan Strauss/Pixabay
Justin Bieber.
2 av 4
Justin Bieber. - Foto: Jordan Strauss
3 av 4
- Foto: Pixabay
Emmy Aghili.
4 av 4
Emmy Aghili. - Foto: Privat

Att ragga på Instagram är patetiskt, Justin Bieber!

Emmy Aghili: "Sluta skicka meddelanden till varandra, skaffa stake och ta det du vill ha i verkligheten!"


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Ni vet när man vaknar upp till nyheten om att Justin Bieber försökte ragga upp en tjej på Instagram? Åååh, nej! För det första: varför väljer han att göra bort sig framför alla människor? 

Vilken brud som helst skulle ju sprida om man får ett PM från världens kändaste artist. Har han rökt bort alla hjärncellerna? Justin, vad gör du?!

För det andra... När ska killar sluta vara så sliskiga i privatmeddelanden? Vi tjejer blir spammade dygnet runt av desperata, hungriga killar som tror vi ska bli kära av deras meddelanden.

Facebook, Instagram och Snapchat är det enklaste sättet för en kille att nå ut till tjejer på. Och det är alltid killen som börjar skriva sådär fult och oskyldigt. 

Så galet osexigt, att leka "intresserad" genom ett litet meddelande. Och tjejer som nappar på det klagar på att killar är "fuckboys"!Vad trodde du, tjejen?

Det finns bara ett enda undantag. Bjuder han ut en på dejt och lägger pengar på dig, då är det en seriös och riktig man. 

Aldrig att man får vara ifred på sina sociala medier. Sluta skicka meddelanden till varandra, skaffa stake och ta det du vill ha i verkligheten!

Emmy Aghili a.k.a. emzidelli

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.