Bravida Holding är ett ledande börsbolag inom teknisk installation och service. Bolaget grundades 1999 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens största aktörer inom sitt område.

Bravida erbjuder en bred portfölj av tekniska lösningar inom el, vvs och ventilation. Deras verksamhet sträcker sig över hela Norden och de har över 11 000 anställda som arbetar för att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar till sina kunder.

Bolaget har en stark position på marknaden och har genom åren byggt upp ett gott rykte för sin kompetens och pålitlighet. De arbetar med både stora och små projekt och deras kunder inkluderar allt från företag och offentliga institutioner till privatpersoner.

Bravida Holding är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat på god tillväxt och lönsamhet över tid, vilket har bidragit till att de har kunnat expandera och ta marknadsandelar.

Framtiden ser ljus ut för Bravida Holding då det finns en ökad efterfrågan på tekniska installationer och hållbara lösningar. Bolaget har en stark position på marknaden och är väl rustat för att fortsätta växa och utvecklas i framtiden.
Telegram om bolaget Bravida Holding

Bravida Holding aktie

Namn
Bravida Holding
Status
Listad
Ticker
BRAV
Lista
Large Cap
Aktier
204 916 598
Sektor
Industri