Castellum är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Castellum har en bred portfölj av fastigheter, inklusive kontor, lager och logistikfastigheter samt handelsfastigheter.

Bolaget grundades 1994 och har sedan dess vuxit till att bli en av de största aktörerna inom sin bransch i Norden. Castellum har en stark närvaro i flera svenska städer, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö. Bolaget har också expanderat till Danmark och har fastigheter i Köpenhamn och andra danska städer.

Castellum är känt för sin hållbara och miljövänliga verksamhet. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och har satt ambitiösa mål för att bli klimatneutrala. Castellum investerar också i gröna och energieffektiva fastigheter för att främja hållbar utveckling.

Som börsbolag är Castellum noterat på Nasdaq Stockholm och ingår i OMXS30-indexet. Bolaget har en stabil ekonomisk utveckling och har visat goda resultat över tid. Castellum har också ett starkt fokus på att skapa värde för sina aktieägare genom att leverera en stabil avkastning.

Sammanfattningsvis är Castellum ett ledande börsbolag inom fastighetsbranschen i Norden. Bolaget är känt för sin hållbara verksamhet och har en stark närvaro i flera svenska och danska städer. Med sin stabila ekonomiska utveckling och fokus på att skapa värde för aktieägarna är Castellum en attraktiv investeringsmöjlighet.
Telegram om bolaget Castellum

Castellum aktie

Namn
Castellum
Status
Listad
Ticker
CAST
Lista
Large Cap
Aktier
490 389 323
Sektor
Finans