Epiroc är ett globalt börsbolag som är specialiserat inom gruv- och infrastruktursektorn. Bolaget bildades 2018 som en avknoppning från Atlas Copco och har sedan dess etablerat sig som en ledande leverantör av innovativa lösningar och utrustning inom dessa branscher.

Epiroc erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, inklusive borrutrustning, gruvfordon, gruvautomation och service. Bolaget strävar efter att vara en pålitlig partner för sina kunder och arbetar aktivt med att utveckla hållbara och effektiva lösningar för att möta de utmaningar som gruv- och infrastruktursektorn står inför.

Genom att fokusera på innovation och teknik har Epiroc lyckats skapa en stark position på marknaden. Bolaget har en global närvaro och bedriver verksamhet i över 150 länder. Dessutom har Epiroc ett starkt engagemang för hållbarhet och strävar efter att minska sin miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande.

Epiroc är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stabil tillväxt sedan sin börsnotering. Bolaget har en stark finansiell ställning och fortsätter att investera i forskning och utveckling för att ligga i framkant inom sin bransch.

Sammanfattningsvis är Epiroc ett ledande börsbolag inom gruv- och infrastruktursektorn. Med sin fokus på innovation, teknik och hållbarhet fortsätter bolaget att vara en pålitlig partner och en framstående aktör på den globala marknaden.
Telegram om bolaget Epiroc

Epiroc aktie

Namn
Epiroc
Status
Listad
Ticker
EPI B
Lista
Large Cap
Aktier
1 213 738 703
Sektor
Industri