Latour är ett svenskt börsbolag som grundades 1985 och är noterat på Stockholmsbörsen. Bolaget är en industriell investerare som äger och utvecklar företag inom olika branscher.

Latour har en diversifierad portfölj med innehav inom områden som industri, teknik, medicinteknik och säkerhet. Bolaget fokuserar på att vara långsiktig ägare och arbetar aktivt med att utveckla och förbättra sina innehav.

En av Latours styrkor är deras erfarna och kompetenta ledningsteam som har lång erfarenhet inom industri och investeringar. Bolaget har en tydlig strategi för att skapa värde och långsiktig tillväxt för sina aktieägare.

Latour har visat sig vara en stabil och lönsam investering över tid. Bolaget har en stark finansiell ställning och har kontinuerligt ökat sin omsättning och vinst.

Genom att vara aktiv ägare och arbeta nära sina innehav bidrar Latour till att skapa tillväxt och utveckling inom de olika branscherna de är verksamma i. Bolaget har även ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande.

Sammanfattningsvis är Latour ett väletablerat och framgångsrikt börsbolag som investerar i och utvecklar företag inom olika branscher. Bolaget har en stark finansiell ställning och en tydlig strategi för att skapa värde och tillväxt för sina aktieägare.
Telegram om bolaget Latour

Latour aktie

Namn
Latour
Status
Listad
Ticker
LATO B
Lista
Large Cap
Aktier
639 840 000
Sektor
Finans