MTG, även känt som Modern Times Group, är ett börsbolag som är verksamt inom medie- och underhållningsbranschen. Bolaget grundades 1987 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

MTG är känt för att vara en ledande aktör inom tv- och radiobranschen i Norden och Baltikum. Bolaget äger och driver flera populära tv-kanaler, såsom TV3, TV6 och TV8, samt radiostationer som RIX FM och Lugna Favoriter. Dessutom har MTG även intressen inom streamingtjänster och digitala plattformar.

Utöver sin närvaro inom traditionell tv och radio har MTG också satsat på att utveckla sin närvaro inom e-sport och online-spel. Bolaget äger bland annat e-sportorganisationen ESL och har investerat i flera framstående spelutvecklare och plattformar inom spelindustrin.

MTG är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Bolaget har genom åren visat sig vara innovativt och anpassningsbart till förändringar inom medie- och underhållningsbranschen. Med sin breda portfölj av medie- och underhållningstjänster fortsätter MTG att vara en betydande aktör på marknaden.
Telegram om bolaget MTG

MTG aktie

Namn
MTG
Status
Listad
Ticker
MTG B
Lista
Large Cap
Aktier
131 668 727
Sektor
Konsumenttjänster