Iamamiwhoami med Jonna Lee i spetsen är klara för Popaganda.
Iamamiwhoami med Jonna Lee i spetsen är klara för Popaganda. - Foto: Erik Mårtensson/Scanpix

Iamamiwhoami och Urban Cone till Popaganda

Med exakt en vecka kvar till årets Popagandafestival släpper festivalen nu tre nya akter. Iamamiwhoami, Urban Cone och Korallreven är klara för festen vid Eriksdalsbadet.


Iamamiwhoami är ett multimediaprojekt med Jonna Lee i förgrunden. Tillsammans med producenten Claes Björklund skapade de stor förvirring på internet när de 2009 började släppa filmklipp med elektronisk musik på Youtube. Att videorna hade kryptiska namn ökade bara mystiken och projektets popularitet. Iamamiwhoami har sedan dess gjort två spelningar, en på Way out west förra året och en på Stockholm Music & Arts för två veckor sedan. Popaganda blir således Iamamiwhoamis blott tredje liveframträdande.

Urban Cone är de hajpade indiepoparna som med elektroniska inslag förtrollat den svenska publiken under året som gått. Debutskivan kommer någon gång i höst. Årets spelning blir Urban Cones andra på Popaganda.

Korallreven gör drömsk pop som för tankarna till ett soldränkt Kalifornien, vilket borde passa perfekt en varm sommarkväll vid Eriksdalsbadet. 

Läs mer om Popaganda här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!