Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 2 691 Besökare idag: 8 765
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 
annons

Tv-kolumn 26-29 januari 2015

NtoNW 2015-01-26

Jag sitter här i vår lägenhet och tittar ut genom fönstret. Det blir tydligen mycket tv-tittande veckan som kommer. Jag ser orkanvindar med stora, blöta flingor som lägger sig som ett kallt och använt kaffefilter över människorna därute. Kanske något överdrivet, men nu längtar jag verkligen till våren. Att kolla in filmerna på tv är dock ingen dålig ersättning. Den här veckan är det också hyfsad kvalitet på filmerna. Så vi vandrar väl över till rekommendationerna.

 
Läs hela TV-kolumnen
Kommentarer (0)

 

Avatar-uppföljare blir ett år försenad

Newt 2015-01-21 Bilden

James Camerons Avatar från 2009 är fortfarande världens mest inkomstbringande film. Att det ska bli uppföljare har aldrig heller varit någon hemlighet, det har bara tagit en väldigt lång tid att komma till skott. Till slut gick man dock ut med december 2016 som datum för den första uppföljaren – något som man nu skjutit ett år på.

 
Kommentarer (6)

 

''En av de mest gripande filmerna jag sett på länge'' – recension av WILD med Oscar-nominerade Reese Witherspoon

Cecilia 2015-01-16 Bilden

Baserad på självbiografin med samma titel får vi här följa Cheryl Strayed på hennes osannolika vandring. Med teman som ensamhet, mod och en jäkla anamma bjuder ”Wild” på en av de mest inspirerande berättelserna i år.

 
Kommentarer (0)

 

Jönssonligan – Den perfekta stöten: ''Jag spenderar faktiskt den större delen av filmen med att sakna de gamla filmerna''

Cecilia 2015-01-15 Bilden

Charles Ingvar, Vanheden, Harry och Rocky är tillbaka. Den numera kultförklarade filmserien får liv igen genom den nya actionspäckade storfilmen ”Jönssonligan – Den Perfekta Stöten”.

 
Kommentarer (0)

 

Bioaktuella BIRDMAN: ''Hans begär efter bekräftelse och beundran driver mig till vansinne''

Cecilia 2015-01-10 Bilden

I Alejandro González Iñárritus film ”Birdman” (eller The Unexpected Virtue of Ignorance) vänder han ut och in på kändisskapet med alla dess sidor genom att skildra en avdankad filmhjältes desperata strävan efter bekräftelse. Denna mörka dramakomedi visades på filmfestivalen i Venedig och har hyllats av kritikerna.

 
Kommentarer (0)

 

En femma till MOMMY: ''Xavier har som vanligt kryddat med fruktansvärt starka scener''

Cecilia 2015-01-08 Bilden

Diane fostrar sin son Steve. Kärleken mellan de två är otvivelaktig men Steves våldsamma sida och hans sätt att hantera sitt förflutna ställer Diane i kvalet om att lämna sin son till en sjukhusmyndighet.

 
Kommentarer (0)

 

Taken 3: ''Den kommer tyvärr aldrig upp i samma klass som den första filmen''

Cecilia 2015-01-07 Bilden

Det är tredje gången gillt för Bryan Mills och ”Taken”-trilogin, som nu för den sista gången kastas in i ett nytt, omtumlande äventyr. Liam Neeson axlar än en gång rollen som den stenhårda fd agenten och Luc Besson står för manuset till den actionspäckade uppföljaren ”Taken 3”.

 
Kommentarer (0)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Premiärer
30/1 - The Interview
30/1 - Get on Up
30/1 - Big Hero 6
30/1 - Maps to the Stars
6/2 - Jupiter Ascending
6/2 - Whiplash
6/2 - Natt på museet: Gravkammarens hemlighet
Visa mer
Mest diskuterade filmer
The Imitation Game
American Sniper
John Wick
Birdman
Taken 3
Totalt antal kommentarer: 1634497
Senaste recensioner
Nyckeln till frihet
Leviathan
The Judge
The Imitation Game
Big Eyes
Totalt antal recensioner: 7685
Kolumner
Tv-kolumn 26-29 januari 2015
Nya medlemmar
steohl
gbgto
lucasgoldring
Dnice
Crosshatch
Nya denna vecka: 43  Totalt: 117272
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor