Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 2 073 Besökare idag: 8 319
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 

Tv-kolumnen 31 juli - 2 augusti

KyLLo 2015-07-31

Plågas du av regn på semestern, svidande solbränna eller sömnlösa sommarnätter? Har du tröttnat på svärmande mygg eller skrikiga barn i bilen? Då har Filmtipsets tv-kolumn något för dig. Här får du inte bara sommarläsning, utan även filmtips som gör ditt tv-tittande till en riktig barnlek.* Fortfarande inte övertygad? Läser du den inom tre dagar får du inte bara ett eller två filmtips om dagen, utan minst tre. Ja, du läste rätt. Skulle du mot förmodan inte bli helt nöjd med filmtipsen kan du utan extra besvär välja att se någon annan film i Filmtipsets tablå. Som om inte det vore nog, slänger jag med en exklusiv överraskning som kan förgylla din upplevelse ytterligare. Så vad väntar du på? Klicka vidare nu!

* Tv ingår ej.

 
Läs hela TV-kolumnen
Kommentarer (0)

 

Recension av Ant-Man: ''En film med låga ambitioner''

Cecilia 2015-07-22 Bilden

Eter dunderfilmen Avengers: Age of Ultron så väljer Marvel att göra något lite mindre med sin nya superhjältefilm. Ant-Man är inte något storslaget äventyr men behöver det vara något negativt?

 
Kommentarer (0)

 

Vinn biobiljetter till The Duke of Burgundy

Cecilia 2015-07-08 Bilden

Duke of Burgundy utspelar sig i en värld enbart befolkad av kvinnor. Älskarinnorna Cynthia och Evelyn utforskar i en sadomasochistisk lek rollerna som städerska och grevinna. Filmen har mottagit idel hyllningar från en enad kritikerkår. Tävla med Filmtipset om biobiljetter till filmen!

 
Kommentarer (5)

 

Vinn biobiljetter till SELF/LESS

Cecilia 2015-06-30 Bilden

Hur långt är vi beredda att gå för att leva längre? I SELF/LESS spelar Ben Kingsley en rik äldre man som testar ett medicinskt experiment för att få evig ungdom. Tävla med Filmtipset om biobiljetter till filmen!

 
Kommentarer (0)

 

Recension av Terminator: Genisys – ''Inte intresserad av sin egen story''

Cecilia 2015-06-26 Bilden

Är framtiden verkligen förutbestämd? Eller kan vi göra Terminator-filmer i all oändlighet? Terminator: Genisys är det senaste tillskottet som försöker blåsa nytt liv i Terminator-serien.

 
Kommentarer (1)

 

Världssuccé för Jurassic World

Newt 2015-06-16 Bilden

Dinosaurierna dominerar återigen – nu tack vare Jurassic World. Uppföljaren till Jurassic Park-filmerna har fått en succéstart världen över med kassarekord som följd.

 
Kommentarer (4)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Premiärer
7/8 - Fantastic Four
7/8 - Southpaw
7/8 - Jimmy's Hall
12/8 - Pixels
14/8 - The Man from U.N.C.L.E.
14/8 - Dark Places
14/8 - Eden
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Ant-Man
Jurassic World
Mission: Impossible - Rogue Nation
Fast & Furious 7
Mad Max: Fury Road
Totalt antal kommentarer: 1650220
Senaste recensioner
Mission: Impossible - Rogue Nation
Ant-Man
Mulholland Drive
Ant-Man
Den fantastiska resan
Totalt antal recensioner: 7764
Kolumner
Tv-kolumnen 31 juli - 2 augusti
Nya medlemmar
fridaclementin
monkparker
elvies58
Kais babe
Hawkalicious
Nya denna vecka: 25  Totalt: 118200
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor