Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 2 788 Besökare idag: 8 305
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 

Två uppföljare till Mad Max: Fury Road bekräftat

Cecilia 2015-10-07 Bilden

Mad Max: Fury Road tog oss alla med storm. Med effekter, stunts och foto bortom denna planet, drogs vi in i ett två timmar långt kaosartat actionäventyr. Nu står det klart att historien inte tar slut där.

 
Kommentarer (0)

 

The Martian: ''Avslappnad ton''

Cecilia 2015-10-02 Bilden

Matt Damons vetenskapsman Mark Watney blir lämnad ensam på en främmande planet. Det låter ju som att man återvunnit överblivet material från Interstellar, men som tur är så har Ridley Scott och Christopher Nolan helt olika ton i sina filmer – så likheten blåser bort med första sandstormen på Mars.

 
Kommentarer (1)

 

Pawn Sacrifice: ''Tveklöst den bästa film som gjorts om ett brädspel''

Cecilia 2015-10-02 Bilden

Pawn Sacrifice är den första riktiga filmatiseringen om schacklegenden Bobby Fischer. Det sägs att linjen mellan geni och galenskap är tunn. Här får vi se Tobey Maguire briljera i rollen som den överkänslige Fischer.

 
Kommentarer (0)

 

EVEREST: ''En fantastisk bioupplevelse''

Cecilia 2015-09-25 Bilden

Everest är rå, kall och fysisk. Den känns trovärdig och lever upp till mina förväntningar. Filmens 121 minuter känns ungefär som 90 och det är spännande rakt igenom. Kanske är det just att de har satsat så mycket på att det ska kännas ”på riktigt” som gör tricket.

 
Kommentarer (2)

 

Vinn biobiljetter till MARSHLAND

Cecilia 2015-09-24 Bilden

Denna vecka har MARSHLAND biopremiär! MARSHLAND har gång på gång liknats vid True Detective och Narcos. Filmen har kammat hem flera priser och dragit över två miljoner biobesökare i Spanien. Tävla med Filmtipset om biobiljetter!

 
Kommentarer (0)

 

Christopher Nolan har en ny film i startgroparna

Newt 2015-09-21 Bilden

En ny Christopher Nolan-film har annonserats med preliminärt release-datum 21 juli 2017. Mer information än så får man inte – men med en regissör av Nolans kaliber så räcker det för att ändå få stor uppmärksamhet.

 
Kommentarer (0)

 

Tv-kolumnen gör ett uppehåll

KyLLo 2015-09-14

Just nu pågår ett förändringsarbete på tv-kolumnredaktionen. Tv-kolumnen gör därför ett uppehåll. Vill du vara med och utforma framtidens tv-kolumn på Filmtipset ska du hålla utkik efter en rekryteringsannons i höst.

Glada hälsningar från tv-kolumnisterna på Filmtipset.

Kommentarer (0)

 

STRAIGHT OUTTA COMPTON: ''Ice Cubes son briljerar i rollen som sin ikoniska far''

Cecilia 2015-09-11 Bilden

Straight Outta Compton är en framgångsbiografi om en av hiphopindustrins största grupper någonsin, NWA. Det är en kvalitativ produktion på alla tänkbara sätt och en riktig "must-see" för alla med ett intresse för musikgenren.

 
Kommentarer (0)

 

Ricki and the Flash: ''Hafsigt men osar lite rock'n'roll-screw society''

Cecilia 2015-09-10 Bilden

Ricki (Meryl Streep) är kvinnan som har valt musiken före familjen, vilket inte tillhör vanligheterna. Jag förväntade mig en fördjupning i samhällets krav på kvinnor, men den mest intressanta frågeställningen blandades ut med lättviktigt trams och plattityder.

 
Kommentarer (0)

 

''En duva satt på en gren och funderade på tillvaron'' är utsedd till Sveriges Oscarbidrag

Cecilia 2015-09-01 Bilden

Vid presskonferensen på Svenska Filminstitutet idag offentliggjordes Sveriges Oscarbidrag – "En duva satt på en gren och funderade på tillvaron" av Roy Andersson.

 
Kommentarer (3)

 

INSIDAN UT får en femma i betyg – ''En magisk upplevelse''

Cecilia 2015-08-31 Bilden

Pixar har levererat animerade klassiker så som "Toy Story", "Wall-E" och "Ratatouille". Tyvärr verkar studion ha gått igenom en svacka på sistone. Är "Insidan Ut" den comeback vi hoppas på eller ett steg mot att Pixar håller på att bli en animationsstudio i mängden?

 
Kommentarer (2)

 

Tävla med ''Jag är Ingrid.'' och vinn fina priser

Cecilia 2015-08-19 Bilden

Efter den omsusade världspremiären på Cannes filmfestival laddar svenska biografer för årets mest omtalade svenska film "Jag är Ingrid.". Det är Alicia Vikander som gör Ingrid Bergmans röst i dokumentären. Tävla med Filmtipset och vinn biobiljetter och fina priser!

 
Kommentarer (0)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Premiärer
16/10 - LasseMajas Detektivbyrå - Stella Nostra
16/10 - Crimson Peak
16/10 - The Transporter Refueled
16/10 - Tjuvheder
16/10 - We Are Your Friends
16/10 - En lugn stund
23/10 - Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Visa mer
Mest diskuterade filmer
The Martian
Terminator: Genisys
Black Mass
San Andreas
Insidan ut
Totalt antal kommentarer: 1654260
Senaste recensioner
The Martian
Pawn Sacrifice
Everest
Ricki and the Flash
Straight Outta Compton
Totalt antal recensioner: 7778
Kolumner
Nya medlemmar
kannanb
jonaslindfors
lobomo13
APB
Bunny Rabbit
Nya denna vecka: 19  Totalt: 118471
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor