Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 3 831 Besökare idag: 11 102
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 
annons

Tv-kolumn 30 mars-2 april

NtoNW 2015-03-30

Ohoj där i etern! Det är dags för en kolumn för er som ser film på tv. Själv brukar jag lägga in filmer jag vill se på den inspelningsbara boxen. Så kan man snabbspola igenom dem och skippa reklam"pauserna". Finns det något att titta på i veckan då? Jodå, lite av varje: en serie klassiska snutkomedier, apokalyptiska dödskamper, lite Povel Ramel, amerikansk snapshotkomedi från förra årtusendet och en hel del annat. Ja, vad hittar man inte när man väl letar? Vi sätter väl igång med veckans kolumn, då.

 
Läs hela TV-kolumnen
Kommentarer (0)

 

THE VOICES: Snackande djur och avhuggna huvuden som sällskap

Cecilia 2015-03-27 Bilden

Efter succéfilmen "Persepolis" är Marjane Satrapi tillbaka i registolen med denna mörka thriller med komiska inslag och mordiska teman. Med Ryan Reynolds i huvudroll och de talande husdjuren som sällskap, introducerar "The Voices" sina åskådare till en förvriden verklighet utan dess like.

 
Kommentarer (0)

 

INSURGENT: ''Gör nästan exakt samma snedsteg som första filmen''

Cecilia 2015-03-20 Bilden

"Insurgent" är en dystopisk ungdomsfilm och uppföljaren till förra årets hit "Divergent". Är det en uppföljare som så många andra och bara är en svagare kopia av första filmen? Eller lyckas filmen lyfta triologin till nya höjder?

 
Kommentarer (0)

 

Kinnaman bekräftar sin medverkan i Suicide Squad

Newt 2015-03-17 Bilden

Det ryktades för ett tag sedan om att Joel Kinnaman hade fått erbjudandet att spela karaktären Rick Flagg i kommande storfilmen Suicide Squad. I flera intervjuer för actionthrillern Run All Night bekräftar Kinnaman att Flagg blir hans nästa roll.

 
Kommentarer (1)

 

THE COBBLER: ''Bara för hängivna Adam Sandler-fans''

Cecilia 2015-03-13 Bilden

The Cobbler är en dramakomedi om en skomakare som med hjälp av ett magiskt föremål får förmågan att omvandlas till andra människor genom att bokstavligen gå i deras skor.

 
Kommentarer (0)

 

Recension av BLIND: ''Min magkänsla säger mig att filmen mår bättre av att inte förklaras''

Cecilia 2015-03-13 Bilden

I denna norska film utforskas gränserna mellan vardagsliv och vilda fantasier, blandat med teman som rädsla och trygghet. ”Blind” är skriven och regisserad av Eskil Vogt och den har färdats mellan en mängd filmfestivaler för att nu till slut nå den svenska marknaden.

 
Kommentarer (0)

 

Tävla om DUM OCH DUMMARE 2 på Blu-ray

Cecilia 2015-03-12 Bilden

Inga gör det bättre än Jim Carrey och Jeff Daniels. Radarparet Harry och Lloyd är tillbaka, återigen med bröderna Farrelly i registolarna, och det blir ett kärt återseende i DUM OCH DUMMARE 2. Tävla med Filmtipset och vinn filmen på Blu-ray eller DVD!

 
Kommentarer (0)

 

Nya Askungen-rullen: ''Ingen tror på kärlek vid första ögonkastet idag''

Cecilia 2015-03-11 Bilden

En ond styvmoder, en sko gjord av glass och en stilig prins. Få berättelser är så ikoniska som den om Askungen. Det är en saga som inspirerat böcker, musik och så klart filmer. Med så många olika versioner under bältet är frågan: går det verkligen att göra någonting nytt på temat?

 
Kommentarer (0)

 

Recension av BIG EYES: ''Burton klarar sig bra utan Depp''

Cecilia 2015-03-06 Bilden

Big Eyes är den senaste filmen från regissören Tim Burton. Här avviker han från sin vanliga formel för att istället berätta den sanna berättelsen om konstnären Margaret Keane som var en av världens mest populära konstnärer utan att någon visste om det.

 
Kommentarer (2)

 

Recension av CHAPPIE: ''Den mörka humorn som vi fick se i DISTRICT 9 är nu tillbaka med råge''

Cecilia 2015-03-05 Bilden

Chappie är ett humoristiskt actiondrama som känns som en blandning mellan "Wall-E", "Robocop" och Blomkamps egna "District 9". Om du gillar udda, smutsiga och emotionella science fiction-filmer så kan jag lätt rekommendera Chappie.

 
Kommentarer (0)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Premiärer
1/4 - Into the Woods
1/4 - Fast & Furious 7
1/4 - Sagan om prinsessan Kaguya
1/4 - Asterix - Gudarnas hemvist
3/4 - The Tribe
6/4 - Annie
10/4 - A Most Violent Year
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Interstellar
Turist
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Beck - Invasionen
Leviatan
Totalt antal kommentarer: 1639817
Senaste recensioner
Still Alice
Big Game
The Voices
Insurgent
Big Eyes
Totalt antal recensioner: 7704
Kolumner
Tv-kolumn 30 mars-2 april
Nya medlemmar
MasterOfPetter
MissTessan
Lilja82
Brutalboy
DanLinguist
Nya denna vecka: 28  Totalt: 117651
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor