Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 3 257 Besökare idag: 8 839
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 
annons

TV-kolumn 24-26 april

Hoppandesoffan 2015-04-24

I onsdags hade Avengers: Age of Ultron premiär och i USA räknar man med en massvandring till biograferna. Frågan är hur många svenskar som väljer att lämna de trygga hemmasofforna för att vandra ut i biomörkret. Ser man på filmutbudet gör väl inte TV-kanalerna direkt sitt absolut bästa för att behålla publiken. För min del är vårsolen nog ett bättre alternativ denna helg. Och med de orden - låt oss dyka ner i helgens utbud!

 
Läs hela TV-kolumnen
Kommentarer (0)

 

Avengers: Age of Ultron – ''Överträffar den första filmen på i princip alla nivåer''

Cecilia 2015-04-22 Bilden

Avengers: Age of Ultron fortsätter den ofantligt populära filmserien från Marvel Studios och förväntningarna är skyhöga. Kan regissören Joss Whedon återskapa framgången med den första filmen eller har superhjältegenren blivit överexponerad?

 
Kommentarer (0)

 

Sett den andra teaser-trailer för Star Wars: The Force Awakens ännu?

Newt 2015-04-21 Bilden

Årliga Star Wars-mässan Star Wars Celebration rivstartade förra veckan med en panel om kommande The Force Awakens, och under stort jubel presenterade regissör J.J. Abrams filmens andra trailer – som han betonade var ännu en teaser.

 
Kommentarer (0)

 

Vinn biobiljetter till MÄSTERSKAPET

Cecilia 2015-04-14 Bilden

Filmen "Mästerskapet" kommer från producenterna bakom "Mandela: Long Walk to Freedom" och handlar om Nathan som alltid haft problem att lära känna människor, till och med sin egen mor. Det enda sättet att lyckas är genom det enda språk han verkligen behärskar – matematiken. Tävla med Filmtipset om biobiljetter till filmen!

 
Kommentarer (0)

 

Trailern till Ant-Man är här

Cecilia 2015-04-14 Bilden

Nu är trailern till Ant-Man äntligen släppt efter att Marvel har teasat sina fans i evigheter. Vad tycks? Är du sugen på att se filmen eller tycker du att Marvel-marknaden börjar kännas mättad?

 
Kommentarer (3)

 

Vinn biobiljetter till THE DUFF

Cecilia 2015-04-09 Bilden

"The Duff" är som en modern "Mean Girls" och spås att bli en riktig tonårsklassiker. Bianca (Mae Whitman) får höra att hon omnämns som DUFF (Designated Ugly Fat Friend) till sina mer eftertraktade vänner. Tävla med Filmtipset om biobiljetter till filmen!

 
Kommentarer (0)

 

Ny tjänst på Filmtipset gör ditt filmtittande enklare

Cecilia 2015-04-08 Bilden

Idag lanserar Filmtipset en ny funktion där vi samlar svenska streaming-tjänster på ett ställe. Vi vill göra det lättare för dig att streama film och jämföra priser. Genom ett snabbt klick så länkats du direkt till källan och kan påbörja din filmkväll!

 
Kommentarer (13)

 

Fast & Furious 7 – ''Sinnesjuka stunts''

Cecilia 2015-04-07 Bilden

Snabba superbilar, muskulösa hunkar och lättklädda kvinnor – de tre bärande pelarna i Fast & Furious serien som startade 2001. Nu 14 år senare kommer del sju i serien – den sista med Paul Walker som omkom i en bilolycka 2013.

 
Kommentarer (0)

 

Tävla och vinn biobiljetter till THE GUNMAN

Cecilia 2015-03-31 Bilden

THE GUNMAN är en explosiv action-thriller från regissören av TAKEN med Sean Penn i huvudrollen, i övriga roller ser vi Javier Bardem, Idris Elba och Jasmine Trinca. Tävla med Filmtipset om biobiljetter till filmen!

 
Kommentarer (0)

 

Teaser-trailer till SPECTRE

Cecilia 2015-03-30 Bilden

Har du sett teaser-trailern till den nya Bond-rullen? SPECTRE är den 24:e James Bond-filmen i ordningen och har premiär i höst.

 
Kommentarer (1)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Premiärer
27/4 - Cobain: Montage of Heck
1/5 - Min vän Antoine
1/5 - Samba
1/5 - Paul Blart: Mall Cop 2
1/5 - Child 44
8/5 - The Water Diviner
8/5 - St. Vincent
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Avengers: Age of Ultron
Jupiter Ascending
Interstellar
Inherent Vice
American Sniper
Totalt antal kommentarer: 1642502
Senaste recensioner
Avengers: Age of Ultron
Testament of Youth
Fast & Furious 7
Still Alice
Big Game
Totalt antal recensioner: 7707
Kolumner
TV-kolumn 24-26 april
Nya medlemmar
ValentinaC
Eastwick
mrmnm
jrmirko
Bassplayer
Nya denna vecka: 39  Totalt: 117793
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor