Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 2 539 Besökare idag: 8 830
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 

Tv-kolumn 27-30.10

Antti 2014-10-27

Tv-kanalernas fokus på skräck vittnar om att Halloween är på inkommande, och tydligen har de bestämt sig för att ingen ska få en god nattsömn den här veckan. Det är absolut inget fel med att visa lite skräck såhär i höstmörkret, men man tycker ju att de åtminstone kunde ha försökt variera utbudet lite. Passande nog fyller Freddy Krueger 30 år, så om ni inte redan har kommit på vad ni ska klä ut er till kan ni ju alltid hylla en legend. Freddy Krueger hemsöker däremot ingen av kanalerna, men de som gillar skräck i stil med The Blair Witch Project kommer knappast att bli besvikna.

 
Läs hela TV-kolumnen
Kommentarer (0)

 

Tävla och vinn årskort till Stockholms filmfestival

Cecilia 2014-10-24 Bilden

Snart är det dags för höstens stora filmhändelse – nämligen Stockholms filmfestival som firar 25 år. Du kommer att få se de mest spännande, intressanta och nyskapande filmerna från hela världen.

Tolv dagar mellan 5-16 november är fyllda av 201 filmpremiärer från över 60 länder, filmstjärnor på röda mattan och regissörerna alla talar om.

Var med Filmtipset och tävla om filmfestivalens årskort och en fribiljett till valfri festivalfilm...

 
Kommentarer (3)

 

LaBeouf imponerar i Fury

Cecilia 2014-10-24 Bilden

I Fury tas vi tillbaka till andra världskrigets sista plågsamma år. Tusentals har redan gett sitt liv till kriget och fler kommer att dö innan det är över. Nu återstår det att se vilka som tar sig levande ur mardrömmen.

 
Kommentarer (0)

 

Stilikoner vi aldrig glömmer

Cecilia 2014-10-23 Bilden

Många är vi nog som blivit sugna på att dra på oss ett par pilotglasögon, köpa en arméjacka, och skaffa en mohawk efter att ha sett Taxi Driver. Kanske är vi ännu fler som har klickat hem en lång svart rock från Ebay, efter att ha fascinerats av Neo i Matrix.

 
Kommentarer (0)

 

Captain America kan ställas mot Iron Man

Newt 2014-10-22 Bilden

Utan någon Iron Man 4 på horisonten så har fans av Robert Downey Jr:s Tony Stark/Iron Man istället fått lov att se fram emot hans framträdande i kommande team-up-filmer med The Avengers. Rykten gör dock gällande att han även kan få en slags antagonist-roll i Captain Americas nästa film.

 
Kommentarer (0)

 

Liam Neeson överraskar i A Walk Among the Tombstones

Cecilia 2014-10-17 Bilden

Det är ganska lätt att påstå att Liam Neeson på senare dagar blivit aningen synonymt med actionthrillers – och då speciellt sådana innefattande kidnappningar. På pappret tycks "A Walk Among the Tombstones" också spä på den bilden. Överraskande nog är detta ändå inte ytterligare en "Taken"-film.

 
Kommentarer (0)

 

Fransk kärlekstriangel i ''Innan frosten''

Cecilia 2014-10-17 Bilden

Här har vi ett franskt familjedrama – en kärlekstriangel innehållande svek, passion, elegans och förvirring. En slags mjuk explosion under en lugn yta, regisserad av Philippe Claudel som senast gjorde "Jag har älskat dig så länge", också med Kristin Scott Thomas.

 
Kommentarer (0)

 

Vinn fina prylar och biobiljetter till All We Have is Now

Cecilia 2014-10-15 Bilden

Nästa vecka har Alexandra Dahlströms punkiga dokumentär All We Have is Now biopremiär. Tävla med Filmtipset och NonStop Entertainment och vinn biobiljetter och fina tygpåsar och stickers!

Punkbandet Vulkano står redo att ta över världen. När resan börjar möter vi en trio i en källare i Skanstull bestående av tidigare Those Dancing Days-medlemmarna Cecilia Efraimsson och Lisa Pyk Wirström, och Rebecka Rolfart. Men inför den stora...

 
Kommentarer (0)

 

Ghostbusters på väg tillbaka i ny version

Newt 2014-10-15 Bilden

En tredje officiell Ghostbusters-film ser ut att bli verklighet till slut. Och det verkar röra sig om en nystart snarare än en ren uppföljare – denna gång med kvinnliga spökjägare.

 
Kommentarer (3)

 

Vad är det som händer?

Cecilia 2014-10-13

Var är den gröna färgen? Var är den gamla filmremsan? Och vad tusan har hänt med War Horse-hästen? Här är svaret på era frågor!

 
Kommentarer (245)

 

Throwback Thursday: De Förlorade Barnens Stad

Cecilia 2014-10-09 Bilden

Veckans Throwback Thursday är sci-fi rullen De förlorade barnens stad – en härligt bisarr historia av Jean-Pierre Jeunet som bland annat har gjort Amelie från Montmartre och Delikatessen.

 
Kommentarer (5)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Tävlingar
Stockholms filmfestival
Premiärer
31/10 - Chef
31/10 - Muminfamiljen på Rivieran
31/10 - John Wick
7/11 - Interstellar
7/11 - Danny Collins
7/11 - The Homesman
12/11 - Dum och Dummare 2
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Fury
Hercules: The Thracian Wars
Teenage Mutant Ninja Turtles
Let's Be Cops
Apornas planet: Uppgörelsen
Totalt antal kommentarer: 1619273
Senaste recensioner
Chef
Short Term 12
Locke
Fury
Nosferatu
Totalt antal recensioner: 7629
Kolumner
Tv-kolumn 27-30.10
Nya medlemmar
King_in_Purple
Evileda
belliebell
erliom
LeThe0o
Nya denna vecka: 43  Totalt: 116606
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor