Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 2 273 Besökare idag: 8 111
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 

Tv-kolumn 22-25.5

Antti 2015-05-22

Tv-kolumnen tar ett kort uppehåll över helgen och återkommer på måndagen den 25 maj. Tv-tablån finns ändå kvar och helgen bjuder som vanligt på film av alla de slag. Ni får bara försöka klara er utan en hjälpande hand. Vid en snabb titt ser det ändå ut att bli en bra filmhelg, så om inte Melodifestivalen intresserar finns det helt klart alternativ. Håll särskilt utkik efter Argo, Apornas planet: (r)Evolution och The Girl With the Dragon Tattoo, men försök att undvika Green Lantern och allt med Adam Sandler så ska det nog gå bra.

Kommentarer (0)

 

Nu är det cynisk jul igen – med Bad Santa 2

Cecilia 2015-05-21 Bilden

Om du gillade anti-julklassikern "Bad Santa" så kan vi glädja dig med att filmens uppföljare nu är på gång. Billy Bob Thornton spelar återigen alkad jultomte.

 
Kommentarer (0)

 

Mad Max 5 titel är läckt

Cecilia 2015-05-19 Bilden

Det var bara förra veckan som "Mad Max: Fury road" gick upp på bioduken, men redan nu är det klart att det blir en uppföljare. Regissören George Miller gick själv ut med nyheten på Twitter.

 
Kommentarer (2)

 

Första trailern för Steve Jobs – med Michael Fassbender

Cecilia 2015-05-18 Bilden

Här kommer den första glimten av den kommande filmen om Steve Jobs med Michael Fassbender i rollen som Apple-bossen.

 
Kommentarer (1)

 

Mad Max: Fury Road – ''Tusen gånger mer spännande än Avengers-filmerna''

Cecilia 2015-05-15 Bilden

Mad Max: Fury Road rivstartar i högt tempo med biljakter och actionscener. Det är fartfyllt, galet och flippat på ett fascinerande sätt. Australiensiska regissören George Miller (som även gjort de tidigare filmerna) har tagit fram det värsta och det mest barbariska hos människan.

 
Kommentarer (0)

 

Äntligen – ''The office'' blir film

Cecilia 2015-05-13 Bilden

Nu står det klart att ”Life on the road”, som är en fortsättning på kultserien ”The office” blir verklighet. Komikern och skådisen Ricky Gervais har äntligen lyckats fixa finansiering till projektet.

 
Kommentarer (2)

 

Så bra var Russel Crowes regidebut

Cecilia 2015-05-11 Bilden

I sin regidebut med filmen "The Water Diviner" spelar Russel Crowe själv huvudrollen som familjefadern Joshua Connor. Joshua är en hårt arbetande bonde på Australiens landsbygd. På kvällarna sitter han i sina tre söners sovrum och läser högt ur deras favoritbok. Men sängarna i rummet har sedan länge stått tomma.

 
Kommentarer (0)

 

Första bilden från Tarantinos nya rulle Hateful Eight

Cecilia 2015-05-08 Bilden

Har du abstinens efter en ny Quentin Tarantino-rulle? Då behöver du inte vänta särskilt länge till för den blodiga (så klart) westernthrillern "Hateful Eight" har premiär i januari 2016 och här ser du den första bilden som släppts.

 
Kommentarer (0)

 

Vinn biobiljetter till den mest påkostade finska filmen någonsin – BIG GAME

Cecilia 2015-04-29 Bilden

Är du sugen på lite finsk Hollywoodaction med Samuel L. Jackson? I BIG GAME blir Air Force One blir nedskjutet av terrorister och en 13-årig pojke råkar hitta USAs president i en nödkapsel mitt i skogen. Tävla med Filmtipset om biobiljetter!

 
Kommentarer (0)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Premiärer
29/5 - Unfinished Business
29/5 - San Andreas
29/5 - While We're Young
5/6 - Spy
5/6 - Kikis expressbud
5/6 - 1001 Gram
5/6 - Insidious: Chapter 3
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Mad Max: Fury Road
Kingsman: The Secret Service
Ex Machina
Spy
Fångade av scientologin
Totalt antal kommentarer: 1644363
Senaste recensioner
Spy
Det våras för Frankenstein
Mad Max: Fury Road
Blue Jasmine
Do the Right Thing
Totalt antal recensioner: 7729
Kolumner
Tv-kolumn 22-25.5
Nya medlemmar
felslut
Peo117
tesa64
tessa64
Jklmkqe
Nya denna vecka: 30  Totalt: 117921
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor