Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 1 921 Besökare idag: 8 387
annons
annons
Laddar...

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies


 

Tv-kolumn 6-12 juli

NtoNW 2015-07-06

Jag tänkte testa att skriva en hel veckas filmkolumn. Men inte nog med denna hänsynslösa nymodighet så tänkte jag dessutom fylla på dagarna efter hand. Får se hur mycket hotmail och nedsättande inlägg på olika forum detta genererar. Jag kan inte låta bli att kommentera vad Zara Larsson och så många andra unga tjejer där ute får stå ut med. Varför finns det så många fega människor (män?) som bara använder anonyma användarnamn för att uttrycka sina inte alltför genomtänkta åsikter gentemot andra människor? Dessa måste vara väldigt frustrerade av hur deras egna liv ser ut. Varför inte se på film istället och kommentera dessa på Filmtipset?

 
Läs hela TV-kolumnen
Kommentarer (0)

 

Vinn biobiljetter till SELF/LESS

Cecilia 2015-06-30 Bilden

Hur långt är vi beredda att gå för att leva längre? I SELF/LESS spelar Ben Kingsley en rik äldre man som testar ett medicinskt experiment för att få evig ungdom. Tävla med Filmtipset om biobiljetter till filmen!

 
Kommentarer (0)

 

Recension av Terminator: Genisys – ''Inte intresserad av sin egen story''

Cecilia 2015-06-26 Bilden

Är framtiden verkligen förutbestämd? Eller kan vi göra Terminator-filmer i all oändlighet? Terminator: Genisys är det senaste tillskottet som försöker blåsa nytt liv i Terminator-serien.

 
Kommentarer (0)

 

Världssuccé för Jurassic World

Newt 2015-06-16 Bilden

Dinosaurierna dominerar återigen – nu tack vare Jurassic World. Uppföljaren till Jurassic Park-filmerna har fått en succéstart världen över med kassarekord som följd.

 
Kommentarer (4)

 

Tävla och vinn biobiljetter till SHE’S FUNNY THAT WAY

Cecilia 2015-06-12 Bilden

Peter Bogdanovich vänder upp-och-ner på Broadway i komedin SHE’S FUNNY THAT WAY. I rollerna ser vi Jennifer Aniston, Owen Wilson, Rhys Ifans och Imogen Poots. Tävla med Filmtipset om biobiljetter till filmen!

 
Kommentarer (0)

 

Recension av Jurassic World: ''Det var ju det här vi ville se!''

Cecilia 2015-06-11 Bilden

Ännu en gång öppnas dörrarna till den värld som först uppenbarades för oss 1993 i Steven Spielbergs Jurassic Park. Idag sitter Colin Trevorrow i regissörsstolen, en relativ nykomling i branschen jämfört med Spielberg. Kan han återskapa Spielbergs filmmagi eller är detta bara ännu ett misslyckat försök att återuppliva en utdöd filmserie?

 
Kommentarer (0)

 

Första trailern för Hunger Games: Mockingjay Part II släppt

Cecilia 2015-06-10 Bilden

Den första trailern för Hunger Games: Mockingjay Part II har anlänt. Kolla när Katniss tar ut sin vrede på President Snow och the Capitol!

 
Kommentarer (0)

 

Nedräkning inför Jurassic World

Cecilia 2015-06-09 Bilden

Imorgon har Jurassic World premiär på svenska biografer. Nu är den sista officiella trailern släppt ifall du känner för att förbereda dig mentalt!

 
Kommentarer (0)

 
Senaste kolumnen:

Snackisen med Johan Nordström

johansk8 2012-10-29 Bilden

Anslaget i nya Bondfilmen är lysande. Pang på rödbetan i storyn samt lysande bilder och musik till förtexten. Jag älskar bra anslag.

En lyckad film behöver egentligen bara innehålla två saker. 1/ En tydlig konflikt. 2/ En upplösning av konflikten - som sker i slutet av filmen.

 
Kommentarer (4)

 
Äldre artiklar more
Tävlingar
SELF/LESS
Premiärer
10/7 - Selfless
10/7 - Prästen i paradiset
10/7 - Avskedsfesten
15/7 - Ted 2
17/7 - The Duke of Burgundy
17/7 - Pan
17/7 - Amy
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Terminator: Genisys
Mad Max: Fury Road
Minioner
Kingsman: The Secret Service
Alena
Totalt antal kommentarer: 1647887
Senaste recensioner
Mothman
Kung Fury
Rescue Dawn
Terminator: Genisys
The Fountain
Totalt antal recensioner: 7747
Kolumner
Tv-kolumn 6-12 juli
Nya medlemmar
reneras
Gainerwhey
sanelagradina
hheejj
ZytusSensei
Nya denna vecka: 24  Totalt: 118073
Länkar
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor