Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 2 127 Besökare idag: 7 462
annons
annons
Laddar...
 

Warrior

Originaltitel: Warrior
Regissör:Gavin O'Connor
Utgivningsår:2011
Längd: 139 min
Antal betyg:3822 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Warrior:

Den yngste sonen till en alkoholiserad före detta boxare återvänder hem, där han tränas av sin far för att delta i en turnering i MMA, Mixed Martial Arts. Det är dock något som sätter honom på kollisionskurs med hans bror.
Se filmen på Discshop
29 kr
Fler alternativ

Liknande filmer

Titel: The Fighter
Originaltitel: The Fighter
Regissör: David O Russell
År: 2010
Genre: Drama
Film nr.: 83397
The Fighter
Titel: Rocky
Originaltitel: Rocky
Regissör: John G Avildsen
År: 1976
Genre: Drama
Film nr.: 649
Rocky
Titel: The Philly Kid
Originaltitel: The Philly Kid
Regissör: Jason Connery
År: 2012
Genre: Drama, Action
Film nr.: 99168
The Philly Kid
Titel: Unbeatable
Originaltitel: Ji zhan
Regissör: Dante Lam
År: 2013
Genre: Drama, Action
Film nr.: 108269
Unbeatable
Titel: Here Comes the Boom
Originaltitel: Here Comes the Boom
Regissör: Frank Coraci
År: 2012
Genre: Komedi, Action
Film nr.: 98978
Here Comes the Boom
- Visa fler...

Skådespelare:

Tom Hardy, Joel Edgerton, Nick Nolte, Jennifer Morrison, Frank Grillo, Kevin Dunn, Bryan Callen, Sam Sheridan, Kurt Angle, Vanessa Martinez, Maximiliano Hernández, Erik Apple, Jake McLaughlin, Denzel Whitaker, Laura Chinn, Carlos Miranda, Nick Lehane

Manus:

Gavin O'Connor, Anthony Tambakis, Cliff Dorfman

Genre:

Drama, Action

Produktionsland:

USA

Recension Warrior

- rikirock sätter betyg 5 och skriver:
Förföljd av sitt tragiska förflutna återvänder soldaten Tommy Conlon (Tom Hardy) hem för första gången på fjorton år för att ta hjälp av sin far (Nick Nolte) med träningen inför SPARTA, en av de största tävlingarna i MMA (Mixed Martial Art). Tommy som tidigare var lovande i brottning ser en rak väg mot seger i tävlingen till skillnad från sin bror Brendan (Joel Edgerton) som är f.d. boxare, men numera...

Recension av Warrior - Läs hela!

Med i listor: 2010-tal Top 50, Action Top 50
Filmnummer: 87540
Diskussioner om Warrior  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Warrior (291 st)
Supernaut (Anmäl)   00:13 9/7
Välspelad och snygg. Tom Hardy är magisk som alltid. En del sentimentalt dravel hindrar den från att vara ett mästerverk, men den är snudd på.
Krille80 (Anmäl)   13:47 11/1
Jag är besviken. Inte besviken för att filmen var dålig utan besviken för att den inte var så bra som jag hade hoppats. Filmen levererar fyra dramatiska och känslosamma scener med starkt skådespel. Utöver det läggs fokuset på MMA-turneringen vilket gör filmen alltför lättviktig. Jag gillar sportfilmer och dess dramaturgi men jag tittar en hel del på Mixed Martial Art och här finns för många saker som brister och inte känns verklighetstrogna. Klichéer och stereotyper frodas dessutom för fullt.
Snah (Anmäl)   03:43 10/1
Ganska tråkig remake på Rocky. Två Karate Kids - den ene The Humpback "Tommy Tjurnacke" from Notre Dame, den andre The Leprechaun "Brända Brendan" from Ireland - deras Skrovvelpapa och [SEDVANLIG SNYGG BRUD UTAN EGENTLIGA REPLIKER OCH VARS ENDA BERÄTTIGANDE ÄR TRÅNANDE EFTER OCH HEJANDE PÅ THE LEPRECHAUN, SAMT ATT GÖRA MIG SMÅKÅT.]. Damn, det började ju så smaskigt Norénskt och så slutar det i en sån Rockysoppa, där två vuxna karlkockar måste slåss för att kunna kramas och koka bra soppa (tillsammans med Skrovvelpappa efter filmens slut, då The Leprechaun även humpbackar [SEDVANLIG SNYGG BRUD... ]. Typisk AA-rulle.
Invertedd (Anmäl)   07:38 4/1
En saga som griper tag i en, om än också ger en lite löjlig eftersmak. Fighterna är sjukt snyggt filmade, man nästan känner hur svetten flyger ut från skärmen på en. Hade mått bra av ännu lite mer fokus på det svarta familjedramat, där alla skådespelare gör ett mycket bra jobb, men framförallt Nolte briljerar.
krumelurdjur (Anmäl)   8/11 2014
Den handlar om fightaren Warrior som försöker slåss för sin ära och heder och ärorika leverne. Han har en gammal man i sitt liv. Han har skägg, den gamle mannen, och han spelas av Nicke Nolteman. Mixade martriella arter-handgemänget kan börja nu! Helt klart en femma.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Warrior
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Entertainity AB © 2000-2014 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor