9 saker som skulle göra livet på jobbet mycket lättare för dig och dina kollegor

OMG! Det är ju sånt här som skulle göra jobbet typ tusen gånger roligare!


1. Ett pingisbord

Seriöst! Alla jobb borde verkligen, verkligen ha ett pingisbord. Det är utmärkt för det mesta – dels är det kul och dels är det faktiskt en grej som är bra för hälsan. Plus att det ju är mysigt att vara en genomsvettig efter att lirat en hård match på lunchen.

Bildkälla

2. Mer rast

Visst är det så att du minsann jobbar lite för mycket? Det är i alla fall helt klart så att du skulle kunna jobba lite mindre, bara du anstränger dig. Ett par extra raster för alla vore ju grande!

Bildkälla

3. En relaxavdelning

Tänk dig att du är på ett riktigt lyxigt hotell och tar igen dig i relaxen. Livet är bra. Tänk dig sen att ni har en sån på ditt jobb. Ja, du förstår ju själv. Livskvalitet!

Bildkälla

4. Ett flipperspel

Det är lite som slöfocksversionen av pingisbordet. Du kan fortfarande ägna orimligt mycket tid åt det och få igång en tävling men du slipper det där med att svettas. Obs! Varning för beroendeframkallande!

Bildkälla

5. En barista

Kaffemaskiner hit och dit, det är ju bra och sånt. Men fatta att ha en barista anställd? Det vore ju typ den ultimata drömmen!

Bildkälla

6. En karaokemaskin

Komplett med ett karaokerum, såklart. Det skulle definitivt höja alla typer av personalaktiviteter till skyarna. Sen gör det ju inget att du skulle få möjlighet att dela med dig av din episka version av "Girls Just Wanna Have Fun" heller!

Bildkälla

7. En riktigt skön säng

Alltså inte någon sån där mesig vilosäng. Nu snackar vi en stor jävla säng med fjärrkontroller och sånt. Massagefunktioner, you name it. Det kanske skulle bli mindre jobb men det skulle bli mera najs.

Bildkälla

8. En sån där stång som finns på brandstationer

Inte för att det behövs på grund av stress eller något utan bara för att det verkar sjukt kul att ha en sån på jobbet!

Bildkälla

9. En personalbar

Motivering överflödig.

Bildkälla

---

Gilla Geddit!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

5 saker du ska tänka på när du söker jobb som ung

29 Mar 2018, 09:05

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

26 Mar 2018, 17:07
I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

12 Mar 2018, 15:31
Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Vuxenvärlden – varför lyssnar ni inte när vi ropar på hjälp?

6 Feb 2018, 16:29
Mottagandet när unga säger att de mår dåligt på grund av sociala medier oroar Isa Galvan, programledare i webb-tv-serien #MissLyckad.

Samina, 13 år: "Jag har inget perfekt liv som alla YouTubers"

26 Jan 2018, 11:42
Allt fler unga mår dåligt på grund av sociala medier. #MissLyckad är initiativet som ska ändra på det.

7 saker du bara känner igen om du växte upp med tjock-TV

12 Jan 2018, 15:59
Det fanns faktiskt en tid före obegränsat streamingutbud och TV-tittande via smartphones. Väck minnena till liv med den här listan.