Inte eller bajamaja.
Inte eller bajamaja. - Foto: TT BILD

9 viktiga tips för dig som vill ha riktigt bra sex i sommar

Måsteläsning för dig som vill ha lite baw-chicka-waw-waw i sommar.


Ska du ha sex på något konstigt ställe i sommar? Tänk då på det här!

1. Skogen

Att smitta ifrån lägerelden och hångla runt i en skogsdunge för att sedan ha passionerat sex ute i det fria är sjukt romanistiskt. På film. Att hitta något ställe utan rötter, småsten och myror är pratkstiskt taget omöjligt. Om ni verkligen inte kan vänta med liggandet så är en stående ställning att rekommendera. Eller en riktigt bra filt.

Bildkälla

2. I bilen

I bilen finns det utrymme för kreativitet. Framsätet, baksätet, bakluckan, på bilen eller mot instrumentbrädan. Möjligheterna är oändliga. Tänk bara på att ställa bilen lite avskilt så att inget barn går förbi och blir scarred for life.

Bildkälla

3. I festivaltältet

En odödlig festivalklassiker. Kallt, fuktigt, obekvämt och allmänt ofräscht, men ack så underbart. Viktigt att tänka på är att vara lagom diskret så att inte folk utanför börjar märka vad som händer och börjar göra andra uppmärksamma på vad som händer där inne. Tänk också på att fingrar och händer kan bli väldigt skitiga på festival, så var försiktig, speciellt när det gäller fingrar i närheten av vaginan. Lite skit under naglarna är ingen fara, vaginan har en bra bakteriekultur redan. Men är det för mycket kan det lätt leda till tråkiga infektioner...

Bildkälla

4. Tvättstugan

Lite tråkigt under ledigheten? Känner du för att hänga lite med din älskling eller den skitsnygga flirtiga grannen i tvättstugan? Det kan säkert vara spännande och sexigt, men tänk bara på att det kan bli väldigt tråkiga konsekvenser om någon kommer på er. Snusk i tvättstugan är förmodligen något som hyresgästföreningen inte kommer att vara överförtjusta i, och med lite tur kommer ni undan med en jävligt arg lapp på anslagstavlan.

Bildkälla

5. Klippan vid sjön/havet

Lite som skogen, fast bättre. Med en skön filt finns det massor av trevliga saker ni kan göra, och det är lätt gå ner till vattnet och svalka av sig efteråt. Tänk bara på att kolla noga efter fästingar efteråt!

Bildkälla

6. Under nakenbadet

Nakenbad är en lika självklar del av den svenska sommaren myggbett och duggregn. Och visst kan det vara mysigt att bli lite närgången när det är naket.

Men. Att ha vaginalt sex under vatten är inget att rekommendera. Dels är det inte speciellt säkert. Vattnet innehåller massvis av bakterier som i värsta fall kan leda till infektioner. Dessutom har vatten effekten att det faktiskt torkar ut huden, och vattnet sabbar kroppens naturliga sätt att få ligget att bli lite smidigare. Med andra ord kan det bli ett smärtsamt samlag. (Källa)

Bildkälla

7. På stranden

Du har sett det på film. Det där riktigt fina solnedgångsligget med massa sensuellt hångel medan vågorna skvalpar över era våta kroppar. Fast nej. Nackdelare som gäller för nakenbadet gäller även här, det är inte hälsosamt. Dessutom kommer du få pilla bort sand från skrevet i två veckor efteråt. Risken att blir upptäckt är dessutom enorm.

Bildkälla

8. På bajamajan

Nej. Alltså. Nej. Hur kåta ni än är så det en usel idé. Det är ohygieniskt, trångt och stinkigt. Dessutom finns det en risk att ni faktiskt välter hela grejen om passionen blir för stor. Undvik!

Bildkälla:TT

9. VIKTIGAST AV ALLT!

Sommarsex är himla trevligt, men kom ihåg att använda skydd och att ALLTID vara säker på att det finns ett samtycke.

Bildkälla

Ha en "skön" sommar!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ligga i sommar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

5 saker du ska tänka på när du söker jobb som ung

29 Mar 2018, 09:05

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

26 Mar 2018, 17:07
I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

12 Mar 2018, 15:31
Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Vuxenvärlden – varför lyssnar ni inte när vi ropar på hjälp?

6 Feb 2018, 16:29
Mottagandet när unga säger att de mår dåligt på grund av sociala medier oroar Isa Galvan, programledare i webb-tv-serien #MissLyckad.

Samina, 13 år: "Jag har inget perfekt liv som alla YouTubers"

26 Jan 2018, 11:42
Allt fler unga mår dåligt på grund av sociala medier. #MissLyckad är initiativet som ska ändra på det.

7 saker du bara känner igen om du växte upp med tjock-TV

12 Jan 2018, 15:59
Det fanns faktiskt en tid före obegränsat streamingutbud och TV-tittande via smartphones. Väck minnena till liv med den här listan.