Det här är hacksen alla borde känna till!
1 av 5
Det här är hacksen alla borde känna till! - Foto: reddit/twitter/mcdonalds
<3
2 av 5
<3
Mums! Men saknas inte något?
3 av 5
Mums! Men saknas inte något?
Allt går att dippa, ALLT!
4 av 5
Allt går att dippa, ALLT!
Nuggets-sallad!
5 av 5
Nuggets-sallad! - Foto: mcdonalds/montage

11 hemliga hacks på McDonalds du måste testa direkt

Ingenting kommer någonsin bli som förut.


1. Doppa pommes i milkshake

Det här är en odödlig klassiker. Allt du behöver är pommes och en milkshake. Doppa pommesen i shaken. Pommesen blir godare, shaken blir godare, vad fan väntar du på?

Bildkälla

2. Dubbeldipp

Pommes är gott. Dipp är gott. Men ibland vill man ju ha ketchup också! Svaret på problemet heter dubbeldipp. Doppa en pommes i valfri dipp, doppa en annan pommes i ketchup. Stoppa båda i munnen samtidigt. Episkt!

Bild:McDonalds

3. Nuggetssallad

Lågprisalternativet som ger dig en riktigt fräsch lunch. Köp några nuggets och en side sallad. Lägg nuggetsen i salladen och voila! Nuggetssallad!

Bild: McDonalds/MONTAGE

4. McGangbang

Det lagom mogna namnet till trots, är detta en av de äldsta McDonalds-hacksen som finns. Den är lika briljant som enkelt. Det är helt enkelt en McChicken inklämd i en dubbel cheese. En ordentlig lunch, och ingenting för mjukisar.

Bild: Reddit

6. Cheese och vitlöksdipp

En riktig klassiker för dig som har bråttom. Köp ett par cheeseburgare och en vitlöksdipp. Doppa burgaren i dippen mellan varje tugga. Det är svårt att säga exakt varför, men de här smakerna passar varandra helt perfekt. Smaken går inte riktigt att beskriva, den måste upplevas!

Bildkälla

7. McLand, Sea and Air

Nu jäklar! Nu är det allvar här. Det här är den perfekta burgaren för dig som är bakis, hungrig eller bara gett upp på livet. Du tar en Big mac, en fiskburgare och en kycklingburgare. Stapla som du vill, det spelar ingen roll. Din kropp kommer hata dig, men du kommer känna dig riktigt tuff efteråt. Bild:Twitter

8. Äppelpajshake

Efterrätternas efterrätt! Bryt av en äppelpaj, blanda ner i vaniljmikshake. Det är så sjukt gott!

Bildkälla

9. Chili cheese på burgaren

Chili cheese har inte funnits superlänge på donken, men har redan fått en fin plats i mångas hjärtan. Och visste du att du kommer bli världens lyckligaste om du lägger chili cheese på burgaren. Omaaargaaaaahhhhhhd.

Bildkälla

10. Bacon i glassen

Du älskar salt. Du älskar sött. Och att be om en baconskiva eller två i glassen är verkligen ingenting som bara pundare och småbarn kommer undan med. Det är något fantastiskt och du måste göra det nu!

Bildkälla

11. Shake heaven

Okej. Den här är tung. Köp en cheese och en jordgubbsshake. Ta ett bett på burgaren men håll kvar tuggan i munnen. Ta en klunk av shaken och låt smakerna blandas i munnen. Invänta lyckan.

Bildkälla

Och om du är riktigt hardcore, varför inte en Big Mac-smoothie?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du testa allt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

5 saker du ska tänka på när du söker jobb som ung

29 Mar 2018, 09:05

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

26 Mar 2018, 17:07
I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

12 Mar 2018, 15:31
Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Vuxenvärlden – varför lyssnar ni inte när vi ropar på hjälp?

6 Feb 2018, 16:29
Mottagandet när unga säger att de mår dåligt på grund av sociala medier oroar Isa Galvan, programledare i webb-tv-serien #MissLyckad.

Samina, 13 år: "Jag har inget perfekt liv som alla YouTubers"

26 Jan 2018, 11:42
Allt fler unga mår dåligt på grund av sociala medier. #MissLyckad är initiativet som ska ändra på det.

7 saker du bara känner igen om du växte upp med tjock-TV

12 Jan 2018, 15:59
Det fanns faktiskt en tid före obegränsat streamingutbud och TV-tittande via smartphones. Väck minnena till liv med den här listan.