7 platser din partner drömmer om att ha sex på – men inte vågar fråga om

Sommaren är här och med den kommer massa hett sex. Är du lite trött på att bara ligga i den svettiga sängen? Här är några heta tips!


1. I dina föräldrars säng

Det är ju superföbjudet. Men det är också hett att kunna sitta på middagen på kvällen, snegla på varandra och veta att man snuskat till det på ett lagom sjukt ställe


2. I bilen

Att köra bil är kul. Att ha sex medan du kör bil är KUL! Din flickvän har garanterat fantiserat om att "köra dig" medan du kör bilen. Men kom ihåg att du inte är Vin Diesel i Fast and the furious. Du är ett lönnfetto med tunt hår och ålderskris som vill hetta upp sexlivet – se därför till att göra det på en tom skogsväg i typ 20km/h så ni inte är en trafikfara för ersjälva och andra


3. På klipporna vid vattnet

Alla älskar att nakenbada – och vad kan vara bättre än att avsluta det hräliga doppet med lite hett sex på klipporna? Ni kommer känna er som om ni är med i en gammal film, och med en filt under er kan det bli helt amazing!


4. I lekstugan

Det är mörkt, fuktigt och luktar gammalt. Det är trångt, fullt av rostiga gamla spikar och leksaker som gör skitont att sätta sig på. Men vem bryr sig? Det är kanske sommarens styggaste sexställe. Se bara till att stänga igen dörren så ingen liten stackare råkar gå in. Och kolla för helskotta så att du inte lämnar kvar kletiga spår.


5. Mitt ute i det gröna

En liten skogslänta eller en kohage är ju fin i vilket fall. Men visst blir det ännu hetare om det blir lite sexytime i den. När som helst kan det dyka upp en tysk svamplockare och med fasa se hur era nakna kroppar daskar mot varandra, men det gör väl inget? Guten tag liksom. Se bara till att kolla varandra efter fästingar efteråt.


6. I skafferiet

Barnen är ute och leker och gästerna sitter och avnjuter en god middag. Efter att ha delat blickar med din partner är det bara att smita iväg och “hämta lite mera romsås”. Självklart behöver du hjälp att bära.

Visst, här riskerar du att få ett ägg i huvet och hård spagetti mellan skinkorna – men det är någonting riktigt hett med att ha sex i ett litet, instängt utrymme...


7. På en båt

Det finns en anledning till att folk älskar att skrika “I’m on a boat!”. Det är nämligen awesome att guppa lite medan man guppar runt. Ro ut/segla ut en bit så att ni är ensamma på böljorna blå och sen är det bara att köra. Efteråt kan ni ta ett svalkande dopp tillsammans. Men! Om ni ska köra åtta timmars tantrayoga är det kanske bäst att ni kastar ankare först så att ni inte märker att ni drivit halvvägs till Baltikum när ni är färdiga med gökandet.


Att ha sex på spännande platser är ju trevligt. Men det här paretfick lite mer uppmärksamhet än vad de räknat med under sin kärleksakt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att ha sex utomhus? ;)
Tack för din röst!
Senaste nytt

5 saker du ska tänka på när du söker jobb som ung

29 Mar 2018, 09:05

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

26 Mar 2018, 17:07
I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

12 Mar 2018, 15:31
Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Vuxenvärlden – varför lyssnar ni inte när vi ropar på hjälp?

6 Feb 2018, 16:29
Mottagandet när unga säger att de mår dåligt på grund av sociala medier oroar Isa Galvan, programledare i webb-tv-serien #MissLyckad.

Samina, 13 år: "Jag har inget perfekt liv som alla YouTubers"

26 Jan 2018, 11:42
Allt fler unga mår dåligt på grund av sociala medier. #MissLyckad är initiativet som ska ändra på det.

7 saker du bara känner igen om du växte upp med tjock-TV

12 Jan 2018, 15:59
Det fanns faktiskt en tid före obegränsat streamingutbud och TV-tittande via smartphones. Väck minnena till liv med den här listan.