Jonas Sjöstedt på Instagram. Jonas Sjöstedt efter ett tal.
Jonas Sjöstedt är inte bara en duktig politiker. Han är även en grym relationscoach! - Foto: Vänsterpartiet Instagram @vansterpartiet / Vilhelm Stokstad TT / Henrik Montgomery TT

Nu hyllas Jonas Sjöstedt urgulliga relationsråd på Instagram

Jonas Sjöstedt har många strängar på sin lyra. För under onsdagen visade han att han inte bara är en duktig politiker utan även en ruskigt bra relationscoach, och folk kan inte få nog.


Att det svänger snabbt i politik är något som de flesta känner till. För Jonas Sjöstedt svängde det något så fruktansvärt snabbt igår när han gick från att vara partiledare för Vänsterpartiet, till att bli relationscoach på Instagram. Vill du veta mer om hans politiska karriär så kan du läsa allt du behöver veta om den här.

Gulle-Jonas i sin politiska roll. Bildkälla: Tomas Oneborg SvD/TT

Agerade relationscoach på Instagram

Det var under onsdagsförmiddagen som Jonas hade en sån där trevlig frågestund på Instagram som blivit så oerhört populär under 2018.

Frågorna strömmade in och partiledaren bearbetade alltifrån frågor om psykisk hälsa bland ungdomar till om allt mer vegetarisk kost ska införas på skolor.

Förutom att vara en lysande politiker så har Jonas en hel del kunskaper i köket. Bildkälla: Vänsterpartiet Instagram @vansterpartiet

Men Jonas slutade inte där – just den här dagen så skulle han verkligen svara på allt. Och hans svar lämnade verkligen ingen besviken.

Enligt Sjöstedt är filmen Wind River GRYM! Bildkälla: Vänsterpartiet Instagram @vansterpartiet

När en användare ställde den LIVSVIKTIGA frågan om ett filmtips (vi har alla varit där), så ställde Jonas upp utan att tveka. Han valde att rekommendera filmen Wind River, en amerikansk thriller.

Och är det inte lite uppfriskande av kanske den största mysgubben i Sveriges riksdag att slå till med en thriller som filmtips?

Har du inte sett Wind River så kan du nu tacka Sjöstedt för tipset!

Jonas Sjöstedt favoritdjur – valrossen!

Och helt ärligt. Hur fantastiskt är inte hans svar på vilket djur han skulle tänka sig att vara. Alltså en valross, vem kommer ens på något sådant? Hur som haver, ett fantastiskt svar!

Jonas tacklade de svåra ämnena också. Bildkälla: Vänsterpartiet Instagram @vansterpartiet

Jonas tacklade även de lite tuffare ämnena och som han gjorde det. Många av oss har varit där och då kan ett tips från en utomstående vara nödvändigt och fruktansvärt behjälpligt.

Och hur gulligt och snällt är det inte att partiledaren tar sig tid och försöker hjälpa den här personen? Bra jobbat Jonas!

Jonas urgulliga svar på Instagram. Bildkälla: Vänsterpartiet Instagram @vansterpartiet

Och relationscoach är något som Jonas verkligen kan titulera sig efter sin frågesession på Instagram. I bilden ovan ger han ett bra tips till en beundrare. Och vilken gullig bild han använde! 

Relationsråden och hans andra gulliga svar har nu blivit riktigt populära och flera influencers har hyllat hans svar på sina Instagramkonton, bland annat Sara 'Songbird' Linderholm la upp den här bilden.

Sara 'Songbird' Linderholm är en influencer som hyllade Jonas Sjöstedts svar på Instagram. Bildkälla: Instagram/sarasongbird

Vill du läsa mer om Jonas och hans parti står för? Då har vi listat allting du behöver veta om Vänsterpartiet här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gav Sjöstedt bra relationsråd?
Tack för din röst!