Modette

68 kommentarer

 1. Snygging! Håret är riktigt snyggt! Jag har själv rosa dip dye och jag skulle bli väldigt glad om du vill visa några frisyrer när du har det röda i! Jag har det bara utsläppt eller uppsatt i en toffs men det skulle vara lite kul att ha något annat att växla med! Kram på dig! Och jag hoppas att du vet om att du är en stor förebild för många (inklusive mig) och en fantastisk inspirationkälla!

 2. Hej!! Älskar din blogg sjukt mycket , har bara några frågor och vore tacksam om du kunde svara på de!
  1. Hur lång är du ??
  2. Hur mycket väger du??
  3. Har du några tatueringar , isåfall vart ??( kan inte du lägga upp bilder på de?)
  Som sagt , vore tacksam för svar !

 3. Tycker det blev sjukt snyggt!
  Kan du inte ha en liten frågestund om när du var i Biarritz med surfakademin? Ska själv dit i juni och har massa frågor till dig :)

 4. You are soo beautiful girl! But i don´t know what to think about your new hair… of course it suits you (what doesn´t, right?) but for me it is kind of weird…:-( Is it just clip-in? Btw, absolutely adore your style, you are such a gorgeous inspiration!

 5. Rätt stilmässigt passarhåret inte alls. Det korta blonda var fan så mycket coolare juh! Älskar din stil men börjar bli allt för rockig. stilbyte?

 6. Jag älskade när du hade ditt blonda hår, visst att det nya är coolt men jag tycker fortfarande att du passar bäst i bara det blonda!

 7. Faan vad snyggt!!
  Det är kul att du gör nåt annorlunda med ditt hår. Håret ser liksom rockigt ut men bryter ändå av med din stil.
  Älskar det!

 8. First off, you are beautiful, you got style and checkin your blog is one of the very first things I do in the morning. But the new hair thing is a bit weird. Not so much the colour and the length, but more the fact that its curled. With an outfit like you´re showin in the pics I`d prefer a high pony tail with straight hair. Anyway, just my version of ”Angelica on fire” ;-) Keep up the good work, you´re fabolous!

 9. Jag tycker färgen på ditt nya hår är skitcoolt men det är något som ser lite konstigt ut.. Ser verkligen ut som fejk, du borde fixa så att löshåret smälter in mer i ditt vanliga hår för nu ser det bara ut som två lockade slingor som hänger längst sidorna.

 10. jag vill inte dissa nu för jag tycker det är ball och du är som alltid snygg och skitsamma va andra tycker om du är nöjd.. men det syns väldigt tydligt att det är löshår. kanske är det bara jag som ser för jag haft löshår så himla mycket och blivit skadad hehe. så om du vill att det ska se mer naturligt ut borde du be dom klippa in det mer i ditt egna hår..

 11. Det är skitsamma om det är snyggt, fult, coolt, eller vafan folk än tycker. Det viktiga är att du GÖR DET! För bara grejen att du hittar på något nytt, och annorlunda, och fortsätter göra det hela tiden, kommer du, och alla som inspireras av dig, att vinna på! Det vore så grymt om alla brudar i samhället bara kunde höjja upp varann och inte se ner på varandra, så som sahället ser ut nu. Men jag tror att du och andra bloggerskor med dig kan förändra sättet vi tjejer ser på varann. Hylla varann för att vi vågar vara nytänkande, inte se ner på varandras val av hår förfan! By the way, jag tycker det är assnyggt, skitcoolt, och så jävla rätt!

 12. Hur kan folk inte tycka att detta är asballt, unikt? så inte mellanmjölk. Jag dör, bokstavligt talat! Så grymt att du inte tog någon vanlig babyrosa/turkos färg. ROCKA HÅRET lite för mig med blick!

 13. I think you’re a very pretty girl.

  But this looks absolutely ridiculous.

  Also, please change your header.

  Otherwise, love your blog

  xx

 14. Hej! Gillar din blogg skarpt! Väldigt stor inspirationskälla må jag säga!
  Jag tänkte fråga lite om bootsen på bilden, har tänkt köpa de men undrar hur de är i storleken, och vilken storlek har du? :)

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>