MEST LÄST

King of my castle

Todays outfit/Shirt from Wrangler/Skirt from Cubus/Hat from Monki/Jacket from Issue 1.3, HERE/Bag from Chicy/Knit from JC/Shoes from D.N.A/Shades from Karen Walker, HERE/

Åh.. detta dumma väder! Jag blir seriöst sjukt deppig av detta. Det är mörkt, kallt, grått/blått och snöigt ute.
Tänk er när det börjar bli grönt igen! Blommorna slår ut, solen strålar, allt kommer till liv igen.. jag längtar så jag dör typ.
Idag har jag umgåts med min fina vän Julian. Vi traskade på stan, tog en promenad längs Djurgården och pratade om livet. Jag har precis kommit hem och mellanlandat innan jag ska ut i kylan igen. BURR! Funderar starkt på att dra på mig långkalsonger och byxor denna gång. Filmade in lite klipp imorse från min morgon – absolut inget märkvärdigt direkt, men tänkte ändå klippa ihop den och visa . Om ni vill?
Nej nu ska jag dra på DENNA gamla dänga på hösta volym och kasta i mig en redbull innan jag ger mig ut i kylan!

Oh .. this stupid weather! I’m becoming depressed by this. It’s dark, cold, gray / blue and snowy outside.
Imagine when it’s green outside again! The flowers bloom, the sun shines, everything comes to life again .. I long for it so much.
Today I socialized with my good friend Julian. We walked around town, took a walk along Djurgården and talked about life. I have just come home and stopover before going out in the cold again. BURR! Thinking strongly about pulling on some long underwear and pants this time. Filmed in some clips this morning from my morning – absolutely no big deal right away, but thought nonetheless cut it up and show. If you would like that?
No, now I’ll listen to THIS old wallop on the highest volume and drink a redbull before I go out in the cold!

32 kommentarer

  1. Jag bl också så sjukt deppig av höst/vintern! Har bott o Australien ett år och nu när jag har kommit har jag blivit sjukt deppig! Inte ofta man ser solen hemma och det påverkar en så himla mycket, allt är så lättare när det är varm och soligt! Annars älskar jag din blogg du är sjukt grym :) många kramar till dig

  2. Jag håller med, detta dimmiga, mörka väder är hemskt. Vill se solen!
    Tur att man åker till Barbados om 2 veckor :) det kortar ner vintern lite iaf.
    Jättebra blogg, dina bilder är inspirerande!

  3. grymt snygg är du Angelica! jag skulle gärna vilja se hur du gör alla dina frisyrer och öven hur du lockar dit hår, hade varit väldigt kul om vi visade det!

  4. snyggt!!! as always! :) du angelica, du vet din nya nättröja från h&m, finns den i affär nu? jag har varit SÅ desperat efter en sådan tröja hur länge som helst nu, så när jag såg ditt inlägg blev jag helt överlycklig! men har kikat på deras hemsida och där finns den inte, och pga min desperation, gick jag precis igenom hela h&m katalogen sida för sida.. och inte där heller, Jag MÅSTE hitta den! ha :) xx

  5. jag är också så satans tr;tt på detta väder! En av mina favo bloggar, besides from yours; http://www.xellaworld.blogspot.com bloggar och bor i Filippinerna och flänger runt i hela Asien, ett tips som är jäkligt inspirerande och upp piggande att se vackra bilder och outfits, i detta skit väder!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>