MEST LÄST

All of the lights


Jisses, jag har sovit som en kung inatt! Jag var tvungen att åka hem tidigt igår från Grammisfesten pga att min skor DÖDADE mig.. Vilket sög. Jag brukar alltid ha med mig låga skor i väskan när jag ska iväg/ut men denna gången var jag så stressad att jag glömde..
Aja, det var trevligt så länge det varade! Jag ska visa er en hel outfit på hur jag såg ut igår med som kommer upp senare.
Och juste: HÅRET!! Såhär ser alltså mitt hår ut just nu :) Jag älskar det! Det är en guldig/honungsfärgad toning i – så den ”ljusbruna” nyansen kommer släppa mer och mer. Men jag gillar de som de är nu, riktigt mycket. Jag får mer färg på kropp/ansikte i denna hårfärg och mina drag i ansiktet kommer fram mer. Carro på Michael&Frisörerna gör mig ALDRIG besviken – BÄST är hon 

Gosh, I’ve slept like a king tonight! I had to go home early yesterday from the Grammy party because my shoes KILLED me .. Which sucked. I always have low shoes with me in the bag when I’m away / out but this time I was so stressed that I forgot ..
Oh well, it was nice while it lasted! I’ll show you an entire outfit on how I looked yesterday alos, coming up later.
And yeah: MY HAIR!! This is what my hair looks like right now :) I love it! It has a golden / honey colored tint in it – so the ”light brown” shade will go away more and more. But I like it how it is now, quite a lot. I get more color on body / face in this hair color and my features of the face shows more. Carro at Michael&Frisörerna NEVER make me disappointed – She’s the BEST

30 kommentarer

  1. om jag var du skulle jag inte kunna göra nåt annat än att beundra mig själv i spegeln, hahaha skämt åsido. men du är verkligen helt otroligt fin och den där hårfärgen passar dig så sjukt bra, som du säger, ditt ansikte kommer fram och du ser så himla fräsch ut!!

  2. I feel like you can pull off any hair colors! Its funny, I just bleached my hair to be white bonde cause i loved it so much on you!
    -xxx
    sj

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>