MEST LÄST

Neon


Yesterdays outfit/Top from Zara/Skirt from H&M/Bag from Satchel, HERE/Shoes from H&M/

Hur fantastisk är inte denna tröja? Köpte den någon dag innan jag åkte hit till Costa Rica och jag föll som en fura :)
Igår stack vi till Habanero och åt mexikansk mat. MUMS SÄGER JAG BARA! Drack supergoda drinkar gjorde vi med. Idag är sista hela dagen här innan vi ska börja bege oss på den låååånga resan hem på ca 2 dygn. Fy! Hem till kyla och grejer. Samtidigt som det suger att åka hem så ska de bli skönt på vissa sätt med :) Hemma är alltid hemma!

How awesome is this shirt? I bought it a few days before I came here to Costa Rica and I fell like a pine :)
Yesterday we went to Habanero and ate Mexican food. YUMMIE I MUST SAY! We also drank super tasty drinks. Today is the last full day here before we start our looong trip home tht takes almost about two days. Not nice! Home to the cold and stuff. While it sucks to go home It’s actually going to be nice in some way also :) Home is always home!

40 kommentarer

 1. Could you please tell me how do you pack? Do you pack like outfits (for example try them on in fronth of the mirror at home and the pack) or just take random things with you and then once there you start trying out?

 2. haha men gud så sjukt! såg den tröjan när jag var i malmö för två veckor sen och tänkte på en gång att ”detta är ju en äkta angelica blick-tröja”. vet inte varför, men det var första tanken som dök upp när jag såg den!

 3. Stunning dress!!! Love it!!!

  Mixed with neon bag is amazing!!

  Follow u, I really adore your style!!!

  KIT, take a look at my blog Elen and the city!!

  elenellis.blogspot.it

 4. Jag har aldrig riktigt haft en person som inspirerat mig mycket, kanske förebilder men inte inspirerande människor. Tills nu. För några veckor sedan hittade jag din blogg och sedan dess har jag varit fast. Förutom att du är otroligt vacker, tar häpnadsväckande foton och har en garderob jag mer än gärna skulle mörda för, gör du vad du vill i livet och vågar göra saker som gör dig lycklig. Det jag vill säga med det här är att du är en person som jag ser upp till, sluta aldrig vara som du är. Fortsätt lysa starkare än de andra stjärnorna på himlen.
  Puss & kram.

 5. helt fantastisk klädsel har du på dig! den är sååå otroligt bra verkligen! och jaa, det klart jag håller med dig med tröjan, tröjan är underbar!!

 6. HEEELP!
  I really love this shirt, but I can’t find it anywhere on Zara’s website :(
  Maybe it’s just me, or maybe it’s only in store? Does anybody know?

 7. Dösnygg väska, älskar att det är gult som gäller i vår!
  Kolla in kotyr.se för vårens hetaste plagg från de hetaste designerna!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>