Ett gäng med backstagebilder från plåtningen i torsdags! Tror inte jag kan visa fler utan att avslöja för mycket än så länge. Att springa omkring med renhorn intrasslade i håret i en rökig tallskog hör väl inte till vanligheterna, men det var en väldigt häftig plåtning att göra och det är alltid lika roligt att jobba med kreativa människor som fotografen Jocke, och Erik och och Emilia från E&E (och de grymma modellerna Maja och Leopold!). Är mer än taggad på resultatet!

Translate: Here’s some backstage-pics from the photoshoot I did last thursday! I don’t think I can show you more without revealing too much so far. Running around with reindeer antlers tangled in my hair in a smoky pine forest is not exactly what I usually do, but it was a very cool photoshoot to and it’s always fun to work with creative people like  the photographer Jocke, and Erik, and Emilia from E&E ( and the awesome models Maja and Leopold!). Can’t wait for the result!