(Haha, hittade dessa gamla godingar idag och tänkte att de passar fint till höst-temat. Detta var en av mina allra första plåtningar, gosh vad tiden går!)

Vad hände med Eljest egentligen? Vi tog ett litet sommar-break. Men helt ledigt tog vi inte, för i varje stad vi passerat i sommar har vi passat på att rensa godbitarna från varenda loppis/second hand butik. Nu är de plåtade och ligger bara och väntar på att läggas ut på sidan. Håll utkik mina vänner! 

Är du vegan eller vegetarian? Vegetarian hemma och vegan på skolan. Skulle gärna varit vegan hemma också, men har en sådan jävla kärlek till ost, så jag vet inte om jag skulle klara det. Köper så mycket ekologiskt/kravmärkt som möjligt för att lindra samvetet lite.

Where can I get these? Both are second hand!

Skulle du inte kunna visa hur man gör en sådan här fläta? Flora har gjort en väldigt bra video där hon visar det här.

Hur ofta och vad brukar du träna? När jag har tid tycker jag att det är skitskönt att ta en springtur, vanligtvis på 5-6 km. Utöver det har jag upptäckt core, som jag tycker är hur kul som helst (och bara i trettio minuter!), och yoga. Sammanlagt tränar jag väl 4-5 gånger i veckan.

What is the fashion-colors of this season? I like this question because this atumn is not as grey as it use to be. Rusty brown, wine red, deep green and navy blue are colors I will use in my outfits!