Tidigare idag gick jag en lång promenad i det fina vädret i gott sällskap, pratade om allt som snurrar i skallen och tog till vara på det lilla D-vitamin vi får så här års. Nu har jag precis kommit hem från ett besök på sjukhuset och plötsligt känns allt bara så himla mycket bättre. Det finns så mycket jag är tacksam för. Nog med sentimentalheter, vad tycker ni om bilderna ovan? Jag visar er resten imorgon. Hörs då!

Hello! Today I went for a long walk in the nice weather in good company, talked about everything that spins around in my head and took the opportunity to get a little vitamin D since there’s almost no sun this time of the year here. Now I just came home from a visit at the hospital and suddenly everything feels so much better. There is so much I am thankful for. Enough with the sentimentalities, what do you think of the pictures above? I’ll show you the rest of the look tomorrow. xx