Torsdag 18 April - dagens horoskop för Kräftan

Kräftan
Kräftan
Dela på Pinterest
Kräftan är ett stjärntecken som sträcker sig mellan datumen 21 juni och 22 juli. Personer födda under detta tecken sägs vara känsliga, lojala och omtänksamma. De är ofta hemmakära och värdesätter familj och nära relationer högt. Kräftans element är vatten och dess härskande planet är månen.

Privatliv

Månens förflyttning till ditt tredje hus idag uppmuntrar dig att delta i sociala aktiviteter. Att drömma om den perfekta partnern kommer inte att få dem att dyka upp, men att delta i gruppbaserade aktiviteter kan göra det. Var öppen och visa din entusiasm när du träffar nya människor; någon kan bara hitta din livsglädje oemotståndlig.

Yrkesliv

Om du märker att du är omgiven av kollegor som skryter om sina framgångar, kom ihåg att du inte behöver delta. Ursäkta dig artigt från dessa samtal. Din sinnesro är viktigare än att hålla skenet uppe i en diskussion som inte gagnar dig.

Hälsa

Lyssna på dina inre behov och ge dig själv det du verkligen önskar. Oavsett om det handlar om lite ensamtid eller att ta upp något viktigt med någon, är det avgörande att tillgodose dessa behov själv. Kom ihåg, den djupaste tillfredsställelsen kommer från att ta hand om ditt eget välbefinnande och lycka.

Känsloliv

Med månen som rör sig in i Jungfrun och ditt tredje hus, kan ditt sinne vara fullt av idéer och kommunikation. Det är en bra tid att uttrycka vad som finns i ditt sinne och dela dina känslor. Att koppla ihop med syskon eller grannar kan också ge emotionell tillfredsställelse.

Resa

Korta resor eller lokala utflykter som stimulerar ditt sinne och erbjuder nya upplevelser är i fokus idag. Det kan vara den perfekta tiden att utforska närliggande platser du tidigare har förbisett. Dessa mini-äventyr kan ge glädje och nya insikter.

Tur

Din tur idag kan vara nära kopplad till kommunikation och lärande. Att delta i samtal, ta korta kurser eller helt enkelt utbyta idéer med dem runt dig kan leda till lyckliga resultat. Håll ett öppet sinne och dela dina tankar fritt.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.