MEST LÄST

Inspo

nakd1
Hej på er! Jag börjar denna blåsiga morgon med lite jakt på inspiration inför den tidiga våren. Älskar det helmönstrade setet och ska definitivt lägga vantarna på ett sånt i vår. Den långa trenchen, say no more! Skjortor och blusar blir det också i massor, randiga, mönstrade, vida, trumpetärm, volanger ja you name it! En och annan sweatsuit smyger också in, så snyggt att bryta av det mysiga med ex klackar, och glammiga örhängen a la Kim K. Mums!

123 – 456 – 789

(inlägget innehåller adlinks)
nakd2

123 – 456 – 789

Livspusslet

dsc_0899-3

dsc_0895-2

Som småbarnsförälder kan det vara ett pussel att få dagarna att gå ihop om båda föräldrarna jobbar och man har andra aktiviteter. Vi har det ganska bra men det bygger också på att jag är flexibel eftersom M’s schema är oförutsägbart och väldigt oregelbundet. Han får veta hur de ska ”jobba” månad för månad och ska vara tillgängliga alla dagar i veckan från morgon till kväll. Det är en hel del event med sponsorer och liknande som kommer upp med några dagars förvarning. Det är helt sjukt svårt att planera saker för oss pga detta och det blir ofta nödlösningar. Det löser sig ju alltid dock! Och de som behöver veta detta förstår. Tex förskola, närstående etc. Men månad för månad planerar vi noggrant och eftersom det blir rätt mycket så behöver vi samla allt på en plats där båda kan titta varje dag. Jag är inget fan av kalendrar som hänger på väggen som man kladdar på men denna almanacka / workbook från Jo & Judy som jag fick i ett pressutskick föll jag pladask för. Perfekt att ha uppslagen eller stängd på en tavellist eller en bänk. Ringarna gör att den både ligger och står utan att sidorna slår igen, det är himla praktiskt. Dessutom är det mycket plats för att skriva.  Jag har ju deras lilla almanacka till mig själv och den är jag så förtjust i, jag gillar verkligen att det finns gott om plats för att skriva stödanteckningar och att de är så fina på skrivbordet. Ett tips!

 

Harmoni i hemmet

dsc_0863-4

dsc_0857-2

Godmorgon hjärtan. Hoppas ni haft en lugn och harmonisk morgon. Här nere skiner solen men det blåser storm så om man stiger utanför dörren blåser man nästan bort. Lika bra att hålla sig inne och jobba. Morgonkaffet intogs under filten medan jag checkade av mail och sociala medier, inte dumt ska jag säga er! Utsikten från sängen är också väldigt lugn och harmonisk och det gillar jag. Den naturfärgade Kroklisten och träbänken (slut i natur) från Ellos ger ett mjukt intryck till den kalla hårda väggen. Här trivs jag så bra, för bra kanske? 🙂 Fick förresten ett mail imorse att man med erbjudandekoden 355429 får 300 kr rabatt och fri frakt för köp över 900 kr på Ellos.se tom 28/2 så det tänkte jag tipsa er om. Åter till sovrummet. I huset vi köpt ska vi lite motvilligt montera upp en tv i sovrummet. Jag är hellre utan tv i sovrummet egentligen, likaså M. Men vi behöver två stycken och sovrummet är nog det skönaste stället att ligga och titta på fotboll eller vad det nu är man blir förvisad till att titta på på övervåningen, haha.

Nu är det andra bullar och jag har massvis som ska bli gjort innan mannen kommer hem för att äta lunch tillsammans med mig. Så vi hörs senare <3

( Innehåller adlinks, rabattkoden gäller nybeställning och ej vissa kategorier/varumärken)

Väggbonad

dsc_0502

God morgon måndag! Jag har startat dagen lite trögt, fortfarande verkligen ingen toppform men på god väg. Det var en riktigt seg förkylning det här, influensa i guess. Jag tycker inte jag brukar bli sjuk så ofta och när jag väl blir det så brukar det slå till och gå över fort men denna rackare var seg. Jag förstår varför V var gnällig, orimligt trotsig och mammig efter att han var sjuk. Det tar på krafterna, kroppen kanske värker och man är helt slut alltså! Det är först nu han är sig lik igen och gissa om det är skönt.

Jag har börjat leta efter posters och tavlor nu, jag vill göra en tavelvägg och sätta upp några tavellister i det nya huset. Jag tycker också att det är fint att blanda olika material så att det inte bara är tavlor och ramar som hänger där på väggen. På väggen i hallen hänger denna fina väggbonad från Indiska. Den har guldtrådar invävda och skimrar lite i solens strålar. Så himla fin!

Hoppas ni har en toppenmåndag fina läsare!

Klippa eller inte?

dsc_0788

dsc_0835

dsc_0825

Hej darlings! Hoppas ni har en fin helg. Vi sitter och kikar lite på vinterstudion medan pappan är iväg och jobbar. Vi har haft en lugn helg, jag var helt däckad igår men mot kvällen blev det bättre och nu känner jag mig mycket bättre. Nu får det vara nog med förkylningar!

Såhär såg jag ut i fredags glittrigt och lockigt. Jag är så himla nöjd med färgen på mitt hår – det blev den där perfekt mjuka ombren med snygga skiftningar. Min egna färg har växt ut så långt nu så den blandas ihop helt perfekt med lite slingor och ombre-löshåret. Jag funderar dock på att klippa av det lite mer!

Glitterpolo – Örhängen H&M

(innehåller adlinks)