MEST LÄST

NU FLYTTAR JAG

Mina vänner nu är det dags att avslöja den stora hemligheten… Idag flyttar min blogg till IM ACTIVE och ni hittar den lättast genom att använda adressen idasfitness.se.

Jag har trivts så bra på Modette och det känns hemskt att lämna men samtidigt väldigt spännande. Hoppas ni gillar nya bloggen och följer mig där.

-

IDASFITNESS.SE

IDAG ÅKER JAG OCH IMORGON SMÄLLER DET

Idag är det lördag vilket betyder att jag åker till Portugal och surfar wihooo. Planet går i eftermiddag och just nu i skrivande stund har jag inte packat en enda sak. Haha typiskt mig, har sååå mycket att fixa! Vart har jag mina sommarkläder liksom?! Jaja det löser sig och jag är så sjukt taggad!!!

-

Tack för alla önskemål om vilka dagar jag ska släppa videos på youtube. Efter att ha kollat igenom alla kommentarer så är söndag och torsdag de dagar ni helt vill och det var faktiskt de 2 dagarna jag själv funderade på så de är spikade. Imorgon släpper jag en ny video och beroende på hur nätet är i Portugal så hoppas jag kunna släppa en på torsdag också. SÅ söndagar och torsdagar är videodagar så glöm inte gå in HÄR och prenumerera på min kanal.

-

Nä nu är det dags för mig att sätta lite fart för att dra till Portugal. Ha en grym lördag så hörs vi imorgon igen och då SMÄLLER DET kan jag säga! Från och med nu så använd endast idasfitness.se när ni ska komma till min blogg ;)

20140317-173211.jpg

Ida Warg Ida Warg blogg Chiapudding Glutenfri glutenfritt mjölkfri nyttigt bröd banan pannkaka  träningsblogg blogg träning ida warg yoga 

NU FUNKAR KODEN IGEN

Här om dagen skrev jag ett inlägg om ekologisk hudvård och hur viktigt det är att tänka på vad vi lägger på vår hud och speciellt det vi använder dagligen. Jag kör på rosenseriens Dag- och nattkräm varje dag och äevn deras Deoderant då det är viktigast av allt. ”Vanliga deos” innehåll massa skit och just under armhålan finns körtlar så extra viktigt att använda naturlig deo!

SÅ mina vänner gå in och handla Rosenseriens deo med rabatten ni får av mig (se nedan) eller köp annan naturlig deo eller så skiter ni helt enkelt i deo. SÅ viktigt! Är vi överens?!

Deodorant_NY_roll_sport_low

Ni mina läsare får 100kr rabatt vid köp i Rosenseriens Webshop HÄR om ni anger koden ros vid beställning. Några av er försökte beställa här om dagen men koden strulade då. Jag har pratat med Rosenserien och det var ett tekniskt fel som ska vara åtgärdat så nu funkar koden igen. Wohoo.

Ida Warg Ida Warg blogg Chiapudding Glutenfri glutenfritt mjölkfri nyttigt bröd banan pannkaka  träningsblogg blogg träning ida warg yoga 

EN DAG MED SHAPE UP MAGAZINE

Vilken otroligt rolig dag jag hade igår tillsammans med teamet från ShapeUp Magazine. Hängde tillsammans i fotostudion från 9.30 till nästan 18.00. Fotade omslag, träningsbilder, blev intervjuad och hade det grymt trevligt! Vilket proffsigt team! Ni får inte missa Julinumret av detta härliga magazin! :)

-

Tog massa backstagebilder men eftersom outfits och övningar är hemliga så är denna selfie det enda jag kan bjuda på för tillfället.

bild (4)

Ida Warg Ida Warg blogg Chiapudding Glutenfri glutenfritt mjölkfri nyttigt bröd banan pannkaka  träningsblogg blogg träning ida warg yoga  chiapudding chia pudding

SUPERBÄRET ACAÍ

Förra veckan blev jag bjuden till Camille och Andrea på Macacos. De bjöd på Acai Bowl och berättade om Acaí och vilken superfrukt det är. Den är fullproppad med antioxidanter och hjälper en trög mage att komma igång då den innehåller massa fibrer. Acaí kommer direkt från Amazonas och innehåller nästan inget socker över huvud taget. Det är svårt att få tag på bra Acaí med kvalité i Sverige men nu i framtiden kommer det gå på vissa utvalda ställen i Sverige.

Macacos Acaí kommer i frysta block och passar perfekt att ha i smoothies. Recept på Acaí Bowl som jag blev bjuden på är 1/2 banan + 1 acaí block + lite honung eller agave. Denna ska man toppa med granola, torkad frukt/bär och färska frukter och bär. Himelskt gott och ett grymt bra alternativ till yoghurt för oss som inte äter mjölk.

-

Vill ni veta mer om Acaí hittar ni info på… Facebook: macacosacai Instagram:@macacosacai

acaiacai1acai2

Ida Warg Ida Warg blogg chiapudding chia pudding