';

Modette

VARIERA DIN PLANKA

 

Vill ni utmana och utveckla er planka lite så testa denna variation så du kommer åt även sidan av magen. Den är grym!

Stå i vanlig plankposition. Ta upp ena knät och sikta mot armhålan. Försök att hålla kroppen så still som möjligt genom att spänna hela bålen. Jag brukar köra 20 X 3.

plank variation

3 RÄTTERS RAW FOOD

raw foodvici9vici7vici3vici2vici4vici8vici1

Så mysigt och härligt hade vi det i Raw Food köket Eat Clean i söndags med gulliga Katherin Söderberg som lärare. Vi fick lära oss hur man lagar raw food och sedan testa laga egen Raw Pad Thai (ska kolla med henne om jag får dela med mig av receptet). Medan vi tränade crossfit så fixade Katherine till en 3-rätters som vi sedan fick äta. Det blev morot, kokos och ingefärssoppa till förrätt, Raw PadThai till huvudrätt och chokladmousse med passionsfrukt till huvudrätt. Helt magiskt gott! 

Katherine kommer även hålla i Raw Food kurser framöver och jag ska absolut signa upp mig på någon. Är ni intresserade hittar ni dem HÄR. Jag har även tänkt att jag ska införskaffa mig lite verktyg för att lättare kunna göra mer raw food hemma.

Någon av er som lagar/äter raw food? Tipsa gärna om era favoriträtter och recept? 

ÄR DU ALLTID TÖRSTIG?

Jag har hittat det BÄSTA! Har i hela mitt liv alltid gått runt med en vattenflaska och hur mycket jag än dricker så är jag fortfarande törstig och känner mig inte riktigt nöjd. Känns liksom som att något fattas hela tiden och det leder ju självklart till en väldigt massa toabesök

Haha. Men sedan en vecka tillbaka har jag använt Holistics Mineraldroppar och tar 1/2 tsk i mitt vattenglas. Det här har löst hela problemet och jag känner inte längre den där ständiga törsten och jag känner mig nöjd och faktiskt piggare under träningspassen. Whohoo jag är så glad över det här! Min ständiga törst och känslan av att jag aldrig känner mig nöjd berodde helt enkelt på en mineralbrist.

Ni hittar Holistics Mineraldroppar HÄR!

5780499112_0fd15f3277_z

.

DAGENS EKOLOGISKA FRUKOST

God Morgon vänner! Sitter hemma hos mamma och pappa i Åmål och njuter av en härlig frukost. Är här för att fira påsk och det känns så underbart att få lite återhämtning från allt jobb som varit den senaste perioden. Precis vad jag behöver!

Har ni märkt att jag nästan aldrig tar matbilder längre? Det beror på att jag inte har något riktigt kök för tillfället då vi renoverar. Äter ur en plastburk och det blir inte supervackra bilder att visa upp. I alla fall så får jag tillbaka mitt kök (och tallrikar) inom några veckor och då lovar jag massa gluten- och mjölkfria recpet och matinspiration.

Men här hemma hos mor och far har de ett vackert kök och porslin så här kommer dagens frukost som består av… havregrynsgröt på glutenfria havregryn och 2 ekologiska ägg som serveras med ekologisk havremjölk, kokos olja och egen plockade frysta blåbär från i sommar. Till det dricker jag vatten med Mineraldroppar och en kapsel D-vitaminLYX!

breakfast

Är ni sugna på mjölk- och glutenfria recept redan nu så hittar ni det under headern om ni trycker på kategorier och recept.