';

Modette

RAW FOOD GLASS I SOLEN

rawicecreamrawicecream1

Jag har verkligen haft en helt fantastisk dag! Slutade jobbet vid 12 och mötte upp killarna från Vici Athletics för en ekologisk buffé. SÅ jäkla gott var det och så trevligt att hänga med människor med samma intresse för träning och mat och dessutom så kunniga. Efter lunchen köpte vi med varsin raw ice cream och satte oss i en park och NJÖT! Åh herregud vad vi njöt! Hur gott kan något bli?! Denna glassen var ju helt magisk!!!

Efter lunchen gick jag raka vägen till gymmet och körde ett riktigt svettigt cardio, axel och magpass. Vet inte om det var glassen som gjorde det men kändes som om jag skulle kunnat hålla på i flera timmar. Sådan underbar känsla! 

Nu ska  jag snöra på mig skorna igen för att ta en solig promenad bort till min akupunktör för behandling. Bästa sättet att avsluta en fantastisk dag på

RAW CLARITY CLEANSE

Igår lunchade jag med fina Filippa. Jag vet inte hur, var eller när jag träffade henne för första gången utan jag vet bara att det sa klick. Så kul när man träffar sådana människor som man bara inte kan sluta prata med.

Filippa är en superduktig tjej som jobbar med kostrådgivning och hälsocoachning och nu har hon även släppt en juiceprogram som heter Raw Clarity Cleanse. Så snyggt och så välgenomtänkt, man känner att allt är gjort från hjärtat och med kärlek. Juicerna är väl ihopsatta och alla varor är ekologiska. Jag själv ska testa cleansen i början av maj och kommer skriva om det då.

Är ni intresserade och vill veta mer om varför man gör en detox/cleanse eller hur det går till kan ni läsa om det HÄR.

.

rawfoodrawfood1

KICKSTART – AVSNITT 6

Missa inte nya avsnittet av Kickstart som kom ut idag med massa härlig ”rumpinspirationsträning” :)

Dagens pass är mycket jobbigare än vad det såg ut i programmet och tycker verkligen ni borde testa det.

.

Kör alla dessa övningar i följd utan vila. Vila sedan 1 min och kör 5 varv.

20 squats med skivstång.

20 Sidosteg med gummiband.

20 utfall med skivstång.

20 höftlyft med vikt.

20 raka marklyft.

.

Är ni osäkra på övning och teknik så kolla filmen nedan. KÖR HÅRT!

 

ÄR DIN SOLSKYDDSFAKTOR FARLIG?

Brukar ni sola med solskyddsfaktor? Det brukade jag i alla fall göra med tron om att skydda mig från hudcancer, men min Zonterapeut avrådde mig från det då krämerna innehåller massa giftiga ämnen som skadar kroppen mer än solen. Jag har googlat runt lite på det och hittade bla. detta som Dr Annika Dahlqvist skriver…

”Solkrämerna innehåller kemiska ämnen som är cancerframkallande. Dessutom förhindrar krämerna att det cancerskyddande D-vitaminet bildas i huden, och krämerna hidrar solbrunhet att utvecklas. Solbrunheten är också skyddande mot cancer.
Solskyddskrämerna är alltså helt kontraproduktiva. De ökar risken för hudcancer.”

Läs hela hennes text HÄR.

.

I alla fall så har jag hittat en solkräm hos Rosenserien som jag vill tipsa om. Den är helt naturlig och ekologisk och den kommer jag använda de dagar jag kommer vara länge i solen.

Beställer ni produkter från Rosenserien får ni 100kr rabatt om ni anger koden ros vid beställning i deras webshop HÄR. Solkrämen hittar ni HÄR.

Solkram_karotenLOW