';

Modette

EVERYDAY IS DIFFERENT

  IMG_9341.jpg

Såhär såg jag ut igår när vi var och hälsade på hos gulliga Helene på Lindex. Jag hade på mig de simplaste, men min favvooutfit alla dgr i veckan. Randig tröja, skinnjacka och vans.

 // Jacket – Tiger Shoes – Footlight Denim – Cheap Monday from Bubbleroom //

Flängt runt på diverse jobbgrejer hela dagen idag. Men de är väl de som är charmen i mitt jobb. Jag hade fått krupp på att sitta på häcken dag in och dag ut. Nä, de är jag lite för dampig för! Har spelat in en sjukt rolig grej med solstrålen Janni idag, ett nytt format till Modette.se som kommer upp nästa vecka! Så pepp på formatet, hoppas ni också kommer gilla de! 

THINKING ABOUT MY NEXT BUY

Prada

Är rejält sugen på att investera i nästa väska. Fastnade jäkligt hårt vid den här godingen från Prada. Älskar modellen och de färgade fodret. Tror minsann jag måste knata förbi Prada butiken på Birger Jarlsgatan de närmsta dagarna och klämma lite på den.  

FOR SUMMER

dragarrr

// Kaftan & Trousers – Rodebjer Coat – Ganni Bag – Saint Laurent Sunnies – Isabel Marant Shoes – Jennie-Ellen //

ÄLSKAR den lilla paljettväskan, så söt. Rosa glajjor känns jäkligt hett och kaftanen FÖR härlig en varm sommardag.

Wouldn’t mind having those things in my wardrobe. Not at all. 

BABYBLUU

IMG_9186.jpg IMG_9198.jpg

// Shirt – Filippa K New in! Suede pants – H&M Shoes – Ralph Lauren Sunnies – Ray Ban //

Tisdag, och ny kortvecka! Startade morgonen men en mysig frukost och nu sitter vi på kontoret och planerar veckan. Känner mig peppad och fylld med energi! Bra så!

BARBEQUIN

IMG_9263

 IMG_9301  IMG_9305

IMG_9273

IMG_9295 IMG_9317

IMG_9207 IMG_9238

SÅ mysig kväll tillsammans med nära & kära igår. Grillpremiär och bubbel på altanen hos släkten i Taberg. Perfekt att ladda batterierna med lite mys och familj innan jag åker hem idag igen. Iaf, för ett tag kändes det som sommar, men såfort solen gick ner så blev de iskallt. Men snart så! Nu ska jag packa ihop mina saker, ta en löprunda och sedan knata mot tåget. Tack för den här gången! <3