Modette

MARC JACOBS

IMG_8088.jpg

IMG_8104.jpg

IMG_8110.jpg

Bilderna är fotade med min lover and everyday love CANON EOS 70D med ett 50 mm objektiv.

Rackarna ovan är nykomlingar till samlingen. Kände att det var dags att slå till på en kaxigare pilotmodell och då kändes denna från Marc Jacobs klockren! Vad tycker ni?

NEED THIS

dragare

Dress – Samsoe & Samsoe Knit – J.Lindeberg Boots  – Footlight Fringebag – Mango

Det var inte länge de shoppingsuget var stillat. Vippklänningen från Samsoe & Samsoe vill jag dansa i hela hösten, stövletterna från Footlight är identiska med mina favvosar från Karen Millen som många av er frågat om. Tummen upp för att den är i mocka och att klacken är gåvänlig en vardag mitt i veckan. Liknande modell som denna tvåfärgade grå varianten från J.Lindeberg vill jag leva i till hösten och en fransväska står fortfarande högt upp på önskelistan.

FOREVER AND ALWAYS

IMG_0871

IMG_0858

IMG_0850

IMG_0843

// Corsett – Angelica Blick for BikBok Pants – Lindex Bag – Saint Laurent Mules – Zara //

Har haft dem ett tag, men inte alls kommit på hur jag ska använda dem förrens i helgen. Svart v-ringad korsett och ett par mules var grejen!

Och sen en annan sak, kan man alltid få vara brun och fräsch? Har inte använt sminket sedan 2 veckor tillbaka, lovely!  Imorse tog det mig alltså 10 min från att jag klev upp tills jag satt på bussen påväg till jobbet. Så en fråga. Vem är bäst på spraytan i Stockholm? Och funkar det ens, blir man NATURLIGT brun?!

NAKED

bonaparte

Kommer ni ihåg min fina turkosa ring från den här talangfulla tjejen som jag använde 24/7 precis innan sommaren. Jag tog aldrig av mig den, den satt där på ringfingret så perfekt. MEN givetvis skulle jag av någon dum anledning kränga av mig ringen någonstans, någongång och sedan dess är den long gone. Så nu känner jag mig lika naken som näcken. Jag MÅSTE investera i fina, unika smycken.

IMG_7260.jpg.jpg