Modette

CLASSY CLASSIC

IMG_0131

IMG_0147

IMG_0145

// Shoes – Footlight Cashmere sweater – Davida Denim – Gina Tricot //

Nu ska jag och mina skoskav packa ihop och lämna kontoret och hoppa in i bilen. Yes, wifey kommer och hämtar mig så ska jag göra henne sällskap till Sigtuna och hjälpa att sätta lite looks till det nya programmet She’s got the look där hon är huvudstylist! Hon lockade med att de hade gym där vilket är toppen då jag varit lite lat denna veckan så nu kryper det i kroppen!

Btw, hur fina är inte loafersen? Lite TOD´S stuk men enligt mig ännu finare. Sulan är liksom mer diskret och det gillar jag!

IT’S A SAVER

84dbd0e3d75ddb5f10149700f778f5b5_686x0_c_85_ns_v4

Snodde bilden från bästa BLYgården!

Här ser man lite bättre hur mina 501:0r sitter. Jag är lite kär i dem tror jag minsann!

FÖRRESTEN! Just nu letar vi efter en duktig person som vill komma in i branschen, få arbetserfarenhet och som har bra film och redigeringskunskaper. Vi söker en deltidspraktikant till hösten med start  i september. Är du den vi söker? Eller känner du någon som är? Maila min kollega på Josefin.Dahlberg@modette.se så berättar hon mer!

JPG FOR LINDEX LUNCH

IMG_0033 IMG_0047

IMG_0036

IMG_0066

IMG_0070

IMG_0071 IMG_0026

IMG_0040

Lunchen idag spenderades hos Matilda & Co i Lindex showroom där vi var ett härligt gäng som fick spana in deras nya kollektionssamarbete med The master Jean Paul Gaultier. Fanns en hel del godbitar som föll mig i smaken. En favorit var den svarta korta trenchjackan med markerad midja, eller ett set med en svart polotröja & kjol med just dragkedjedetaljer. Bas men ändå med fina detaljer! Överlag bjussade kollektionen på just fina detaljer och härliga mönster och färgkombinationer.

VILL DU SE VALERIE SS15 VISNING?

B83I1413

Foto: Jonas Borg

Fashionweek drar ju igång nästa vecka och det är inte bara inspirerande visningar utan mycket happenings runt omkring. Canon är huvudsponsor för kommande modevecka och nu vill jag ge er läsare chansen att vara med på en liten del av veckan.

Därför tävlar jag tillsammans med Canon ut totalt 2 platser till VALERIES visning. Vinnaren får ta med sig en vän. Utöver platser till visningen får ni även en härlig goodiebag med er hem.

Visningen hålls onsdagen den 27 augusti klockan 11.00 på Berns.

De enda du behöver göra är att svara på nedanstående fråga senast söndagen den 24 augusti kl. 12.00. Var med och tävla genom att lämna en kommentar i inlägget, glöm inte att fylla i din mailadress.

I våras lanserade Canon en ny modell i den populära PowerShot G-serien. Vad heter den?

 

1. Canon PowerShot g10

2. Canon PowerShot G12

3. Powershot G1 X Mark 11