Modette

MOSSY GREEN

IMG_9809

IMG_9802

IMG_9813

// Knit – Zara Skirt – Topshop ShoesKaren Millen //

Check på denna måndag som har gått i raketfart. Började med pressfrukost hos GANT där Christopher Bastin, Creative Director presenterade SS15 kollektionen. Wow, så mycket fint. Speciellt den fina capen (kolla min instagram).

Nu ska jag däremot steka lite kale, helt besatt av det just nu. Fräs i stekpanna med olivolja, salt och peppar. Så jädrans gott!

MONDAY WISHLIST

bloggg

// Beige trenchcoat – Selected Femme Bag – Fendi Jeans – Boomerang Scarfes – River Island Jordphurs & peacoat– GANT //

Just nu är jag extra mycket för dubbelknäppningar, kombinationen kamel och marinblått, bruna klassiska jordphurs i mocca, blå denim och en rymlig röd väska.

SATURDAY NIGHT

IMG_9915

Bästa Skruden och jag under modeveckan

Hade en jäkligt rolig kväll igår med kussen! Vi började på Esqalier,  vidare till Wall där vi ropade in för många drinkar på för kort tid. Dansade hem gjorde vi någon gång runt 3 snåret. Väl hemma tyckte vi  att det var ett perfekt tillfälle att göra utmaningen i  ”The Ice bucket challenge så ner med ishinkar mitt på Rådmansgatan kl 04 och nominerade vidare. Oh JÄVLAR vad kallt det var! Positivt var att huvudet gick från slomo till blixtklar på 30 sek. Hehe.

Nu ska jag strax knata bort till Ica och köpa den största godispåsen ever. Extra ALLT idag, för imorgon startar träningsveckan minsann.

MY WORLD IS BLUE

IMG_0008

// Cardigan – Selected Femme Jeans & Tee – Acne Sunnies – Le Specs //

Finally friday! Regnet öser ner och jag och Jossan har jobbat klart veckans uppdateringar och är snart redo att ta helg! SÅ skönt. Det har varit en minst sagt hektisk vecka så nu är jag mer än redo för lite ledighet och helg!

––––––––––

It’s been a hectic week so now I’m so ready for a weekend off doing nothing. First out; a glass of wine with friends.  XX

PERFECT PUMPS

IMG_9785

IMG_9780

Fina va? Ville ha en ny klassisk pumps men med några väl utvalda detaljer. Och då hitta jag dessa på Zara. Perfekt klackhöjd som alltså går att använda till vardags samt att den är i mocka. Invigs nog redan till kvällen!

__________

Nice huh? Found the perfect pair of pumps at Zara today. They are in black suede with some nice details. Think I will take them out for a walk tonight!