MEST LÄST

LOUNGEWEAR

joannaa

Comfort before fashion är definitivt ett ledord såhär års. Jag krånglar gärna inte till de. Outfiten i mitten gör mig mer och mer sugen på att damma av de vita jeansen/kostymisarna i garderoben och matcha till min creméfärgade silkesskjorta från Filippa K. Så får det bli.

Sitter på kontoret, har massor att göra och suttit i styrelsemöte med NOUW.COM hela dagen. Är brutalt taggad på lanseringen den 10 dec! Hade helst av allt bara åkt hem i kväll, varvat ner och druckit te. Men de blir det inte, för vid 19 stundar middag på Söder minsann. Kommer bli  härligt jag väl är där! Lovar att bloggen snart är tillbaka i sitt vanliga flow. Lite svårt att hinna med just nu bara.  <3

CHECKED

IMG_3284

IMG_3305

IMG_3288

// Coat – Hilfiger Collection //

Scubajackes for the win! Hur fin är inte mitt senaste inköp till höstens jackgarderob? Jag älskar att den är rutig och det blir automatiskt ett lite roligare alternativ till den klassiska enfärgade modellen. Gillar ni?

Nu ska jag pipa i väg på dagens sista långmöte. I kväll blir det träning följt av middag med härligt sällskap. Älskar också mitt nya jobb och mina arbetskamrater. Är så brutalt taggad på framtid och vad som komma skall. Så peppad!

SOULTAKING

jooo

Såå avundsjuk. Kolla liksom in bilden som syrran postade på sin blogg i går? Det knyter sig nästan lite i magen och ordet magi är bara milt beskrivet för vad denna vy hade gjort för mig och min själ. Eller vemsomhelst själ egentligen.

NEW YORK POR FAVOR

joanna

// Sweater – Balzak Projects //

Jag blir automatisk enklare i stilen denna tiden på året. Det är kallt och jäkligt och ofta vill man bara dra på sig de varmaste och skönaste man har. Så  sweaties (vilket inte bara är grymt skönt, utan jäkligt snyggt också!) och ett par jeans är ofta min vardagsuniform. Jag har uppdaterat garderoben med några nya favoriter och ett par av dem är i från min kompis Robin och hans märke Balzak Projects. Jäkligt snygga och du hittar dem här!