Modette

PERFECT KNIT

IMG_8783

IMG_8810

IMG_8788

IMG_8780

// Knit – Boomerang Denim – Denim & supply Ralph Lauren Bag – Chanel //

Alltså vädret idag. Solsken, men ändå lite kyla i luften. Älskart! Nu ska jag däremot ta träningsväskan och knata mot gymmet, träningsdejt med Sofi propp väntar.

ÖSTERLEN

IMG_8525

IMG_8568

IMG_8572

IMG_8603

IMG_8638

IMG_8542

IMG_8657

IMG_8519

IMG_8612

Jag skulle kunna prata om helgens resa till Österlen i timmar. Jag är så sjukt tacksam. Det har lätt varit en av de bästa helgerna på bra länge. Jag hade inte stretat emot att stanna ytterligare några dagar, och fått gå in ännu mer och djupare i sin inre kärna. (Den vi alla här därinne, den man skyddar för livet för att inte främlingar ska komma åt och den man själv vägrar känna sig vid emellanåt. Eller den vi plockar fram som en försvarsmekanism när något blir jobbet). Sitt sk EGO. Förstår ni vad jag menar?

Vi läste en del om ego-strategier och olika personlighetstyper. Och det är så lättare i efterhand nu när man vet vilken personlighetsgrupp man tillhör. Jag vet exakt vad jag ska jobba på och vad jag ska vara extra stolt över. Det är liksom en befrielse nu när man vet vad man ska reflektera över. Att bara stanna upp emellanåt och andas är också en sak jag är sjukt dålig på men som jag ska försöka tänka på mer och bättre nu.

För vad är egentligen viktigare än sitt eget liv? 

Jag HOPPAS Nina med familj (ägare av gården) gör denna resa till en verklighet för alla andra. Att folk får åka iväg på en inre resa en helg och lära känns sig själv på djupet. För fan i mig, alla borde få den chansen. Det är en investering av rang. Sedan att stället är MAGISKT gör inte saken sämre.

På tal om gårdagens val. Jag pratar aldrig politik eller annat privat här på bloggen. Men idag kan jag inte undgå att inte göra de av olika anledningar. För det första så ser jag ingen logik, statistik eller annat underlag som stödjer regeringsskiftet.. Jag är besviken på att alliansen inte sitter kvar, det kan jag uppriktigt säga. Med en finansminister som hyllats som en av världens främsta och bästa samt en statsminister som skulle kunna ta över efter Obama med sin kompetens och kunnighet. Men ALLA tycker olika, och det respekterar jag fullt ut. Det är det som är så fint med Sverige, att vi alla får tycka vad vi vill. Men till det största och vidrigaste;

De faktum att SD fick hela 13 % av svenska folkets röster?! Vad är det här för dåligt skämt? Av den sista anledningen är jag rädd över vart Sverige är påväg som land. Sorgset är vad det är.

THINK CLEAN

IMG_3394 IMG_3461

En stor del till att helgen varit så bra är ju definitivt maten som vi ätit. Om man ändå hade den fantasin att te.x dra ihop ett par chokladkakor med zuccini som bas? Eller en ”pizza” gjord på just zuccini som bas. MUMS! Min inspiration till att bli bättre i köket är definitivt mina vänner som driver bloggen FOODJUNKIBLOG. Jag har en dröm att de ska starta en matlagningskurs och inspirera och hjälpa andra till att tänka mer nyttigt och hälsosamt. Visst hade det varit en klockren idé?