Modette

BLUEISH DAY 2

IMG_9699

IMG_9696

// Denim – Acne Suedeshirt – Never denim Shoes – Alexander Wang Sunnies – Celiné Bag – Chanel //

Idag ser jag ut såhär. Blått, casual, slappt och väldigt jag överlag. Var längesen jag fick så många komplimanger för ett plagg som jag fått idag för min blå mocka skjorta. Den kommer från Bik Bok och Never denim senaste kollektionssläpp och finns i butik nu! Skynda fynda! Nu är det snart dags för dagens två sista visningar, Whyred & Dagmar och förväntningarna är höga!

FILIPPA K SS15

IMG_8271

IMG_9352

IMG_9369

IMG_9354

IMG_9357 IMG_9372

Har sålänge jag kan minnas varit ett stort fan av Filippa K. De är i överklass bäst på bas enligt min mening. Igår visade de upp sin vår för 2015 och det såg ut såhär. Du ska garanterat bälta dig, ha kilklackar på fötterna och lösa sidenplagg mot kroppen. Och sminket, ja det ska vara ala´naturale med fokus på glow.  

@ BOQUERIA

IMG_0294

IMG_0303

IMG_0292

IMG_0300

Så mysigt avslut på dagen igår. Var som sagt med 3 bästisar på Boquerian och åt tapas. Tonfisk, Moules, Rödbetor och mini paprikor blev det för min del. Så satans gott! Efter det gick vi en prommis bort till Rådmansgatan och kollade in Proppens nya lägenhet (så GLAD att hon flyttat hit btw) och sedan somnade jag utslagen på syrrans hotell i närheten. Man får passa på när hon är här!

Btw, ikväll drar jag en vinnare som får hela kitet från Adidas! 

DAY ONE

IMG_9315

IMG_9273

 // Skirt – H&M Sneakers – Superga Jacket – Filippa K Bag – Chanel //

Första dagen är avklarad och idag har Hunkydory, Ida Sjöstedt, Filippa K och J.Lindeberg visat sina SS15 kollektioner.Vi har en ljus och fräsch vår framför oss, ja iaf klädmässigt. Vill ni förresten ha en liten sammanfattning efter alla 3 dagar? Nu ska jag och syrran smita förbi Nk, ska haffa en sak och sedan middag på Boquerian med syster, kusin Sophie (som flytta hit, tjoho! och barndomskompis Carro som är i stan och jobbar. Bättre avslut på en regnig och grå dag. 

6 MONTHS LATER

2 Josefin Dahlberg och Joanna Fingal Modette

Imorgon kör det igång igen, Stockholm Fashionweek. Hoppas vädret bestämmer sig för att ändra på sig bara. Orkar INTE regn och rusk. Inte alls vad mina klädval behärskar. Nåväl, det ska bli kul att det kör igång igen. Känns dock inte som 7 månader sedan förra svängen och bilden ovan togs. Time sure flies.