';

Modette

BARBEQUIN

IMG_9263

 IMG_9301  IMG_9305

IMG_9273

IMG_9295 IMG_9317

IMG_9207 IMG_9238

SÅ mysig kväll tillsammans med nära & kära igår. Grillpremiär och bubbel på altanen hos släkten i Taberg. Perfekt att ladda batterierna med lite mys och familj innan jag åker hem idag igen. Iaf, för ett tag kändes det som sommar, men såfort solen gick ner så blev de iskallt. Men snart så! Nu ska jag packa ihop mina saker, ta en löprunda och sedan knata mot tåget. Tack för den här gången! <3

FIRST SPRING DAY

IMG_8950

IMG_8838

IMG_8900 IMG_8945

// Knit – Selected Femme Suedepants – H&M Sneakers Nike Air Bag Chanel Jacket Gina Tricot //

Mysig dag igår med stros på stan där jag hittade FÖR mycket och spenderade FÖR mycket money. Åt en lovely Moule & lapade sol på en bänk. Nu däremot är vi i jkpg och ska käka påskmiddag hemma hos mamma & pappa. Har hunnit med en löprunda, och ska nu hälla upp första glaset bubbel som pappa serverar! Glad lördag mina vänner! 

HAPPY EASTER BUNNIES

IMG_9010

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! Hoppas ni alla får en underbar dag! Nu ska vi packa ihop oss och ta bilen till Jkpg och påskfirande med middag och mys. Var där i september senast, så det ska bli mysigt! Solen strålar här i Gbg, hoppas på lika tur i Jkpg! <3

RAINCOATED

IMG_8747

IMG_8802

Inte direkt de roligaste vädret på fotbollen igår, men man får väl supporta liksom! Hihi. Regnet slog i backen och jag tackade mig själv att jag packade ner min regnjacka i sista sek. Kunde inte passat lägligare. Så en stor tumme upp till Bomärke som tagit fram en schysst regnjacka som både är snygg och praktisk som dessutom kommer att användas även utan regn i luften!

// Bomärke.com //

RAY BAN CARAVANS

IMG_8708

Här är mitt senaste tillskott till solglas-samlingen. Valet föll denna gång på ett par klassiska solisar från Ray Ban Caravan. Kommer användas flitigt som typ idag när jag, syrran och resten ska ner på stan och bruncha, shoppa & njuta av sol och ledighet!

GLAD PÅSK PÅ ER HJÄRTAN!