';

Modette

Thin strips

17_1

17_3

17_2

17_4

// Dress H&M // Shoes Zara // Blouse Vintage By Fee // Bag Zara //

Det här hade jag på mig på en fest för några helger sedan. Klänningen är från H&M och har använts många gånger i vinter. Nu längtar jag till varmare väder så jag kan använda den till nättare skor och med en brunbränd rygg.

Stockholm

16_1

16_2 16_3

Den här lampan från Ikea fick vi också till fotograferingen. Jag tycker den är superfin men vi hade nog inte köpt den själva. Den funkar utmärkt dock fram till vi hittar någon som vi verkligen vill ha. Ser lite trevligare ut nu än när det bara var tomt över bordet. Vad tycker ni, gillar ni den?

Nu ska jag åka till golfbanan och ta premiärrundan för i år. Solen skiner och inte ett moln på himlen så det ska bli riktigt skönt.

Office

15_1

15_2

Ja, som ni ser har vi en hel del ramar som bara står tomma. Måste verkligen ta tag i att hitta lite bilder eller posters att sätta i dom.

Idag drar jag en sväng till Kristianstad för att leta lite saker till bröllopet. Är bland annat på jakt efter batteridrivna ljusslingor vilket det inte är säsong för just nu. Men jag hoppas någon butik har kvar lite sen jul på sina lager. Vet ni någon butik som fortfarande har och till ett relativt lågt pris då jag behöver ganska många?

Black tiger

14_1

14_4

14_2

14_3

14_5

// Sweater Zara // Pants MQ // Shoes Zara // Earrings H&M //

Gillar verkligen den här outfiten. Lösa byxor och en snygg sweatshirt är stora favoriter hos mig. Känner att jag är i behov av nya lösa byxor men har så svårt att hitta några som passar mig. Fotbollslåren finns kvar fastän skorna ligger på hyllan och de flesta byxor sitter alldeles för tight över benen om de ska passa i midjan. Men det är bara till att börja leta. Kom gärna med tips om ni har några!

Idag har jag suttit med planeringen av vårt bröllop. Det är mycket kvar att göra och tiden bara rusar iväg. Lite smått panik samtidigt som jag för första gången börjar längta ordentligt. Längtan kommer nog bara bli starkare allt eftersom sakerna på att-göra-listan bockas av.

Hee lounge chair

12_1

12_3

12_2

De vita fåtöljerna från Hay har som sagt åkt upp på övervåningen och jag måste säga att de passar faktiskt in bättre där med de andra vita möblerna. Nu står de mest som dekoration mot väggen men tycker det är fint och tanken är att man kan använda dom som extrastolar vid marmorbordet om man vill sitta fler där.

Nu sitter jag faktiskt färdig för fest och gästerna knackar snart på dörren så det är dags för mig att fixa det sista och göra en god drink till mig själv. Ha en härlig lördagskväll!