MEST LÄST

NY BLOGG

 

ny

Ja då var det dags för mig att lämna Modette och ge mig ut på nya äventyr. Tack Modette för denna tiden och allt jag fått vara med om.

Från och med nu kommer jag blogga på blogg.se’s STIL-sida och det känns kanon.
Den nya adressen som gäller är:

www.rebeccacentren.se

 

Iittala

23_1

23_2

De här fina ljusstakarna från Iitalla fick vi i bröllopspresent. De passar verkligen perfekt hemma hos oss. Tack bästa lillebror och Mette!
Vi fick även fina kopparljusstakar från Granit. De får jag visa någon annan dag.

Vi har fortfarande inte fått fler bilder från bröllopet men har lite bilder från vår andra fotograf som jag tänkte visa nu i veckan. Gör kanske ett inlägg redan imorgon.

Midsummer

22_1

22_2

22_3
// Top H&M // Skirt H&M // Shoes H&M //

Så här såg jag ut på midsommar, hade inget nytt att ha på mig så rotade fram en gammal kjol som jag använde som klänning och sen tog en tröja ovanpå. Tycker det blev ganska fint. Vad tycker ni?Helgen har varit super! Älskar mina vänner, vi har alltid så kul tillsammans. Det har lekts och spelats större delen av tiden och självklart vann tjejlaget över killarna =)

Gabion

19_1

Som ni vet har vi inte gjort så mycket med vår trädgård ännu men förra året satte vi denna muren runt huset i alla fall. Eller ja, en del åtminstone. Vi har en bit kvar att göra i år som vi inte kunde göra klart förra året p.g.a. andra projekt i trädgården.
Metoden som vi använt heter Gabion och det är som en korsning mellan stengärde och mur. Det finns många användningsområden för gabioner, det används som bullerskydd längs med stora vägar, att klä in husfasader med eller som prydnad och murar i trädgård. Vi är verkligen supernöjda med vår och det passar bra till huset. Lovar såklart att visa en bättre bild så fort vi fått lite ordning på det andra runt omkring.

Old glass

18_1

18_2

18_3

Second Hand är alltid bra när man vill hitta billiga lösningar till hemmet. De här glasburkarna, som är gamla konserveringsburkar, köpte jag för 15 kronor styck. Perfekta att använda som förvaring till bomullspads och tops.