Ett liv utan internet kan vara jobbigt.
Ett liv utan internet kan vara jobbigt. - Foto: TT

4 saker du gjorde innan internet – som du aldrig skulle göra nu

Världen med internet är helt enkelt en lite bättre värld.


Nyligen gjorde Tele2 en undersökning som visade att den svenska befolkningen nu var redo att koppla upp sig ännu mer. Det fick oss att tänka på en värld utan internet. En värld där allt är lite jobbigare.

Tiden där du behövde vänta på att köpa papperstidningen, prata med folk på bussen eller köpa en resa i en butik, ja den tiden vill nog ingen tillbaka till.

Nedan finner du en lista på fyra saker som du aldrig skulle göra nu, men som var en självklarhet innan internet.

1. Dejta utan Tinder

Utan uppkoppling var du tvungen att gräva fram allt mod du hade i kroppen för att fråga om en dejt. Det gjorde dig säkerligen nervös, stressad och obekväm och så vill ju ingen ha det?

Nu kan du bara skicka ett meddelande på Tinder (efter att du fått match såklart). Om du sedan inte får ett svar kan du bara låtsas som att inget har hänt.

Bildkälla

2. Ha tråkigt i kommunaltrafiken

Förut hade du två möjligheter. Du kunde vara tyst eller prata med någon när du var på väg hem från jobbet. Nu är det bara att ta fram mobilen, skriva in www.nyheter24.se och ha kul.

Bildkälla

3. Köpa papperstidningar

Om något spännande eller hemskt hade hänt fick du snällt vänta till att den lokala affären skulle öppna så du kunde köpa tidningen. Helt otänkbart nu!

Bildkälla

4. Köpa resor i butik

Har du gått förbi en resebutik någon gång och tänkt "vilka köper resor genom en butik?", den tanken har vi också haft. Det känns väldigt osmidigt att bläddra i en katalog och behöva fråga personalen om priset på varje resa en blir intresserad av, eller hur?

Bildkälla

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur köper du dina flygbiljetter?