I lördags hade Tele2 en livesändning där du med hjälp av Emotional Reality kunde stiga in i Joel Kinnamans huvud.
1 av 2
I lördags hade Tele2 en livesändning där du med hjälp av Emotional Reality kunde stiga in i Joel Kinnamans huvud. - Foto: Tele2
Nu kan du se en del av sändningen i spelaren i artikeln.
2 av 2
Nu kan du se en del av sändningen i spelaren i artikeln. - Foto: Tele2

Med nya tekniken kan du stiga in i Joel Kinnamans huvud

Joel Kinnaman förbereder sig inför en ny huvudroll. Med hjälp av tekniken Emotional Reality kan du följa med honom i hans arbete inför rollen.


Joel Kinnaman är en av sveriges största skådespelare. För tillfället är han mitt uppe i förberedelserna inför ännu en roll. Och i förra veckan fanns chansen att stiga in i Joels huvud med hjälp av Emotional Reality och hänga med honom när han repade inför rollen under en livesändning från Tele2.

Och nu har du chans att se en del av sändningen i efterhand.

Bildkälla: Tele2

De flesta känner säkert till Virtual Reality, tekniken där du kan kliva in i en annan värld och integrera med den. Men med Emotional Reality kunde tittarna även ta del av Joels hjärtslag, puls, adrenalinpåslag och svettningar. Med hjälp av en mick och kamera på filmstjärnans huvud kunde de även se och höra det som Kinnaman hörde och såg

I spelaren nedan kan du uppleva hur det är att vara en av sveriges största skådespelare, och hur det är att vinna ett slagsmål mot sin tränare.

Du kanske även vill läsa om robotbyggaren Simone Giertz som maxar sitt liv genom att använda tekniken till max.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du vara Joel Kinnaman för en dag?
Tack för din röst!