Influencern fick kraftiga smärtor i magen och uppsökte sjukhus, väl på plats visade det sig att hennes mage var full av gas på grund av en anledning...
Influencern fick kraftiga smärtor i magen och uppsökte sjukhus, väl på plats visade det sig att hennes mage var full av gas på grund av en anledning. - Foto: viihtube/Instagram

Influencern höll inne sina fisar och hamnade i rullstol

Under en kärleksresa i Portugal drabbades den brasilianska influencern Viih Tube av plågsamma smärtor i magen. Det visade sig vara gas – när hon inte vågat fisa framför sin pojkvän.


Den brasilianska influencern Viih Tube, 21, råkade ut för ett smärre missöde när hon blev ordentligt "risig i kistan". Under sin kärleksresa med sin pojkvän drabbades hon av sådana kraftiga smärtor i magen att hon till slut inte kunde stå upp.

Smärtorna började redan när Viih och hennes pojkvän besökte musikfestivalen Rock in Rio Lisboa. Anledningen till de kraftiga smärtorna? Hon hade inte vågat fisa framför sin partner och magen blev full av gas.

På en story som hon sedan postat på Instagram syns hon sittandes i en rullstol för att samla ny kraft.

"På flygplatsen började jag känna fruktansvärd smärtor, och jag hamnade till och med i rullstol, det var gas", skriver hon i sin story till sin stora följarskara om 23 miljoner.

Viih Tube hamnade i rullstol. Foto: Viihtube

Sångerskan Pocah höll också inne sin fis

På Instagram passade hon även på att tagga den brasilianska sångerskan Pocah, 27, som även hon råkat ut för samma missöde.

Viviane de Queiroz Pereira, Pocah, har även hon varit med om samma missöde. Foto: Pocah/Instagram

Då ska sångerskan vaknat en tidig morgon med intensiva smärtor och uppsökt sjukhuset. På plats visade sig även det vara gas, då hon inte vågat fisa framför sin pojkvän.

Sångerskan svarade att hon hoppas influencern Viih Tube ska återhämta sig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!