Linda Lindorff och Jacob Lindorff
Linda Lindorff och Jacob Lindorff - Foto: Stella Pictures

Allt du vill veta om Linda Lindorff – programledaren för Bonde söker fru

Det finns sannerligen så många sidor av Linda Lindorff som är intressanta. Vi har samlat allt man kan tänkas vilja veta om den folkkära programledaren i denna artikel.


Linda Lindorff verkar alltid vara aktuell med något, och hon är minst sagt en mångsidig person. Därför har vi samlat allt ni kan tänkas vilja veta om henne.  

Linda Lindorffs tidigare karriär

Linda Lindorff gjorde entré i den offentliga världen när hon vann "Fröken Sverige" 1990. Då var Linda 18 år gammal, och hon var dessutom inte Linda Lindorff då utan Linda Isaksson. Linda har kört en sväng frilansjobb för diverse mediehus, och hon har faktiskt också varit sportreporter. 

Men! Nio år efter att hon kammade hem titeln "Fröken Sverige" så började hon synas i rutan. 1999-2001 var hon på TV3 innan hon gick över till TV4 och resten är ju historia, så att säga. 

Linda Lindorff har även lett program som När och fjärran, Farmen, Robinson och Sveriges värsta bilförare. Men även mycket annat, hennes CV är minst sagt proppat! 

Linda Lindorff - programledare för Bonde söker fru

Det är säsong 17 av Bonde söker fru som sänds i år, första säsongen sändes 2006. Linda Lindorff har varit programledare för samtliga säsonger, så det är inte så konstigt att man inte kan tänka på "Bonde söker fru" utan att visualisera sig Lindas goa ansikte. Linda har alltså hjälpt över 100 bönder att hitta kärleken. 2020 hade en spinoff på programmet premiär, "Bonde söker fru - jorden runt". 

Bonde söker fru utan Linda Lindorff vore väl ungefär som, ja, en julafton utan Kalle Anka

Var kommer Linda Lindorff ifrån? 

Många kanske funderar på Linda Lindorffs ursprung. Vart är hon born and raised? Svaret är att Linda föddes 1972 i Vilhelmina i södra Lappland. 

Linda med familj spenderar fortfarande mycket tid uppe i Lappland, då vi ofta får uppdateringar på Instagram från deras lyxiga stuga i Vilhelmina. 

Hur lång är Linda Lindorff?

Många är nyfikna på Linda Lindorffs längd. Hur lång är hon? Jo! Linda är ståtliga 1,77 meter lång. 

Har Linda Lindorff någon partner eller make?

Ja, det har hon! Linda Lindorff kilar stadigt med fotografen Jacob Lindorff, 49. Paret gifte sig 2009, och har tre barn ihop. Tillsammans bor de i en villa ute på Lidingö. 

Linda Lindorffs barn - Har tre döttrar

Triss i ungar! Döttrarna till Linda och Jacob Lindorff heter Lykke, 14, Wilhelmina, 13 och Benedicte, 9. 

Lykke Lindorff var med i TV4:s "Sveriges yngsta mästerkock" 2019 och hamnade på imponerade femte plats! 

Linda Lindorffs förmögenhet

Så vad tjänar Linda Lindorff? Jo, under taxeringsåret 2021 hade Linda en inkomst av tjänst på 1 249 672 kronor. Det ger Linda Lindorff en månadslön på hela 104 139 kronor. 

Vi hittar även Linda Lindorff i två bolag enligt Alla Bolag, vars uppgifter vi tagit del av. 

Det ena är Linda Isaksson Media Entertainment AB där Linda Lindorff sitter som VD. Bolaget har som ändamål att bedriva bland annat produktion, journalistik och konsultverksamhet. Bolaget har en omsättning på runt 3,8 miljoner kronor och tillgångar på drygt 7,6 miljoner kronor. 

Det andra bolaget är Ftsay AB, där Linda Lindorff sitter som suppleant. Bolagets ändamål är att verka inom bland annat digital underhållning, IT och dataprogramsutveckling. Omsättningen på detta bolag är drygt 805 00 kronor, och det finns tillgångar på runt 1,3 miljoner kronor.

Vad heter Linda Lindorff på Instagram?

Förutom det konto vi länkat till under denna artikels gång (linda_lindorff) så driver även Linda Lindorff kontot Lindorff Family. Där fokus ligger på matlagning och mysig familjetid. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!