Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren avslöjar nu att hon alltid dragits till yngre killar. - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT Bild. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren hamnade i säng med (minst) 19 år yngre kille

Nu berättar Pernilla Wahlgren om en något pinsam situation som ägde rum när hon hamnade i säng med en betydligt yngre kille...


Det är i podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla Wahlgren, 55, och Sofia Wistam, 56, pratar om det här med åldersskillnader i relationer. 

Pernilla förlovade sig nyligen med pojkvännen Christian Bauer, 56, men långt innan hon föll pladask för Bauer så var Pernilla singel i 13 års tid. I podden berättar Pernilla mer om sina vilda singeldagar – och hon avslöjar både det ena och det andra...

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är nyförlovade. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren avslöjar: "BARA yngre killar" 

Sofia Wistam berättar att hon själv aldrig gillat yngre killar, utan alltid gått igång på jämnåriga eller äldre. Men så är det inte för Pernilla. Hon berättar utan omsvep att hon alltid har gillat yngre killar.

– Innan Christian har jag bara varit tillsammans med killar som är yngre än mig. Efter Emilio då. Emilio var äldre än mig. Sen har jag BARA varit tillsammans med yngre killar, säger Pernilla.

I podden drar sig Pernilla till minnes en något genant situation som ägde rum när hon låg i sängen med en ung man...

Pernilla Wahlgren berättat om pinsamma händelsen 

– Nej men snälla. Jag har ju legat i sängen med en kille och kollat på tv, och det dök upp någonting när jag gjorde "Piccadilly Circus". Och vi ligger och kollar på det där, och han säger "hur gammal var du när du gjorde det?". 17 svarade jag. "Vilket år var det?", frågar han då, berättar Pernilla i podden.

Pernilla Wahlgren 1985. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla bestämde sig för att driva lite med killen och hans unga ålder, så hon svarade då:

– 1985. Var du ens född då?, säger jag och garvar. Han ba "nä". Jag ba "okej…", berättar Pernilla och skrattar.

Hur gammal killen var avslöjade inte Pernilla i podden, men om han var född till exempel 1986 skulle han då ha varit 19 år yngre än Pernilla.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!