Bonde-Ellinor
Ellinor Eke-Göransson svarar på följarnas frågor om tiden i Bonde söker fru. - Foto: TV4, Instagram/ellinoreke. Bilden är ett montage.

Bonde-Ellinor om tiden med Filip: "Ville helst inte se..."

Relationen mellan Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson är slut för länge sedan. Men fortfarande trillar det då och då in kommenterar om Ellinors tid i Bonde söker fru...


Ellinor Eke-Göransson, 29, blev känd för svenska folket som "Bonde-Ellinor" i Bonde söker fru år 2021. Hennes charm gick rakt igenom rutan, och många var det som drog efter andan när det visade sig att Ellinor och bonden Filip Nilsson hade funnit varandra – men efter att programmet hade spelats in.

Detta då Filip i programmet hade valt att gå vidare med Lina Larsson, något som rann ut i sanden.

Ellinor flyttade in i Filips gård i Strömsholm, och när TV4 var på besök så tycktes relationen vara tipptopp.

– Jag tror att vi kommer att kunna göra varandra väldigt lyckliga under en lång tid framöver, sa Ellinor i "Bonde söker fru" när TV4 gjorde ett återbesök på Filips gård.

Bonde-Ellinor och Filip från "Bonde söker fru" blev ett par efter inspelningen. Ellinor flyttade till Filips gård, och där bodde hon när TV4 var på besök. Bildkälla: TV4

Bonde-Ellinor och Filip gjorde slut i maj 2022

Men riktigt så blev det inte. I maj 2022 gjorde Bonde-Ellinor och Filip slut.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor på Instagram.

Vad som egentligen hände mellan Filip och Ellinor som fick relationen att få ett så abrupt slut har tittarna aldrig fått reda på.

Filip Nilsson och Bonde-Ellinor gjorde slut i maj tidigare i år. Bildkälla: TV4

Efter tiden i Bonde söker fru så har Ellinor bytt bana i livet. Nu satsar hon istället på en karriär bakom kameran, och hon jobbar idag som inslagsproducent. Hon har bland annat spelat in "Robinson" och "Paradise", och jobbet passar henne som handen i handsken då hon ju vet hur det är att vara på andra sidan som deltagare i en reality.

Bonde-Ellinor om uppbrottet från Filip

På Instagram har Bonde-Ellinor över 40 000 följare, och där uppdaterar hon om sitt liv med jobb och resor. Tidigare i veckan hade hon en frågestund, och då trillade det in en fråga om just Bonde söker fru.

”Hade du rest så här mycket om du blev liksom frun till Bonden som du var med i? Det hade ju aldrig funkat om du jobbade borta så här mycket”, skrev en följare till Ellinor.

Ellinor svarade då:

”Frun till bonden”….Ja, så kan man också se det. Jag valde, när vår relation tagit slut för andra gången, att göra något helt annat. Ville just då helst inte se en enda jäkla traktor till i hela mitt liv och att jobba utomlands kändes då perfekt som ni förstår, och efter det har det bara rullat på”, skriver Ellinor.

Men, tillägger Ellinor, om hon varit i en relation hade hennes prioriteringar varit lite annorlunda.

”MEN nu för tiden kommer jag alltid välja mig själv, min egen karriär och vad jag själv vill göra allra först. Det funkar liksom inte att leva någon annans liv! Hoppas ni förstår mitt svar”, skrev Ellinor vidare.

Det låter klokt, tycker vi! 

Bonde-Ellinor svarar på frågan om uppbrottet från Bonde söker fru. Bildkälla: Instagram/ellinoreke
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!