Robinson 2023
Paradise Hotel-deltagaren avslöjar tankarna om Robinson 2023... - Foto: Robert Jadenfelt/TV4 och TV3/ Johnny Wohlin

Paradise Hotel-profilen om Robinson 2023: “Dags för mig”

När ansökningen för nästa säsong av Robinson annonserades var det en Paradise Hotel-profil som nappade...


Årets första säsong av Robinson är igång och tävlingen har bjudit in tittarna till intriger och känslor. Tillsammans med programledaren Anders Lundin, 64, utmanas lagen ständigt med både hunger, tävlingar som kräver styrka och att komma överens med människor du aldrig har träffat.

Anders Lundin tillsammans med årets deltagare. Bildkälla: Robert Jadenfelt/TV4

Paradise Hotel-deltagaren skapar dålig stämning under tävlingen i Robinson

I en tidigare artikel nämndes en tävling där lagkamraterna skulle svara på frågor om sitt lag. En av frågorna var vem av deltagarna som kände den kändaste kändisen. 

En av deltagarna berättar då att han känner den populära Paradise Hotel-deltagaren Robin "Mos" Andersson medan en annan deltagare berättar att hon känner tennisspelaren Mats Wilander. Diskussionen gick även över till Instagram där följarna fick kommentera.

Paradise Hotel-deltagarens kommentar

Under dagen publicerade TV4 en video på Petra Malm, 46, som var programledare för Robinson hösten 2022. Klippet informerar om att det är dags för att söka till nästa säsong av Robinson, som kommer sändas under hösten.

I kommentarsfältet är det många som funderar på att ansöka, men en sticker ut. Det är nämligen Paradise Hotel-Robin som kommenterar att han och Mats bör söka in till nästa säsong.

Robin "Mos" Andersson verkar sugen på att testa på "Robinson". Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Vi får se vad dokusåpaprofilen och tennisspelaren kommer fram till...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!