Sigrid Åhs är aktuell i dejtingprogrammet
Sigrid Åhs är aktuell i dejtingprogrammet men det är inte första gången hon står i rampljuset. - Foto: Skärmbild/TV4 och sigrid_ahs_official/Instagram

"Min mamma, din pappa"-deltagaren Sigrid Åhs förflutna: "Nakenbilder..."

"Min mamma, din pappa"-deltagaren Sigrid Åhs har arbetat som modell och blivit tillfrågad att göra utvik i Playboy, nu letar hon efter kärleken. Nyheter24 gör en tillbakablick på Sigrids karriär.


I dagsläget är Sigrid Åhs aktuell i TV4:s program “Min mamma, din pappa” men hon är inte en nybörjare inom nöjesbranschen. Faktum är att hon har synts i andra tv-program. Låt oss ta en tillbakablick på vad Sigrid har sysslat med tidigare.

Sigrid Åhs och Christer Lindarw på Bond-premiären 1997. Bildkälla: Bertil Ericson

Under 90-talet var Sigrid på tapeten säkert i flera pojkars rum. Hon var nämligen aktuell i två tv-program där tv-tittarna fick se mycket utav henne. Hon var med i programmet "Tutti Frutti", där hon var "Miss Citron" och programledarna var Dominika Peczynski och avlidna Bruno Wintzell.

I en intervju med Aftonbladet berättade Sigrid om upplevelsen att spela in programmet.

– Det spelades in i Italien och jag var den enda svenska tjejen i cin cin-baletten som det hette när vi dansade. Allt började med att en tjej som hade kontakt med tv-kanalen och Bruno såg mig och tyckte jag skulle passa så bra där.

Under 90-talet ställde även Sigrid upp i Se & Hörs tävling "Sveriges Pamela Anderson", som hon dessutom vann. 

Sigrid arbetade som modell och blev en svensk sex-symbol men var fast bestämd med att inte posera naken framför kameran.

– Jag bestämde mig tidigt för att inte ställa upp på nakenbilder, berättade Sigrid för Expressen 2007.

Sigrid berättade dessutom om när hon avvisade Playboy-grundaren Hugh Hefner.

– Ja tackade nej till utvik och åkte i stället hem för att studera.

Sigrid Åhs bytte bana efter modelljobbet

Efter 13 år i Stockholm blev Sigrid gravid och flyttade tillbaka till sin hemstad Malmö, där hon hade familj och trygghet. Där började modellen studera till att bli gymnasie- och idrottslärare. Sigrid berättade för Expressen att henne kollegor respekterade henne trots hennes bakgrund.

– Jag har aldrig hört något negativt typ ”henne kan man ju inte ha respekt för”, på grund av min bakgrund.

Sigrid Åhs med sina två barn 2016. Bildkälla: Robert Eklund/Stella Pictures

Sedan dess har Sigrid arbetat som lärare och blivit mamma till en pojke, men kärlekslivet har inte gått som hon hade velat. Detta resulterade med att hennes dotter anmälde henne till programmet "Min mamma, din pappa".

Sigrid Åhs om varför hon är med i "Min mamma, din pappa"

I början på mars var det premiär för det nya programmet "Min mamma, din pappa", där barn anmäler sina föräldrar till ett dejtingprogram för att hitta kärleken. Sigrids dotter Isabelle Åhs, 18, berättade i programmet varför hon anmälde sin mamma.

– Jag anmälde mamma för att jag tycker det är dags att bryta det mönstret hon har med killar. Det är oftast lite yngre killar, det blir någon flört och inte jättemycket mer än det, sa Isabelle i programmet.

Sigrid Åhs och hennes dotter Isabelle. Bildkälla: TV4

Sigrid berättar att hon är redo för något som kan hålla hela livet och någon som är redo att se både det yttre och inre. 

Reaktionerna från männen i huset blev starka och tre män blev snabbt intresserade av att lära känna Sigrid mer. Tittarna blev dock irriterade på hur männen betedde sig.

Hur tror ni att det kommer gå för Sigrid att hitta kärleken?

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!