I Bianca Ingrossos kommentarsfält var det en hektiskt diskussion
I Bianca Ingrossos kommentarsfält var det en hektiskt diskussion - Foto: Claudio Bresciani /Christine Olsson/TT

Bianca Ingrosso ger svar på tal efter kommentarstorm: "Jag har vänner som..."

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencer under lördagen lade hon ut en bild på Instagram som genererade en hektisk diskussion. Tillslut gick Bianca själv in i diskussionen för att förklara sig.


Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencer och entreprenörer. Hon driver flera företag, har en egen talkshow och har över en miljon följare på sin Instagram. 

Under lördagen lade Bianca ut en bildserie på Instagram där hon är på den populära restaurangen Asian Post Office. På bilderna syns Bianca posera med en drink i handen och vi får även se bilder på mat och en härlig bild på Bianca tillsammans med vännen Alice Stenlöf som också var där.

Under bildserien skrev Bianca “Girl talk, amazing ambiance and those god damn shrimp popcorn”.

Under bilden startade snabbt ett aktivt kommentarsfält

Bilden fick snabbt mycket likes och kommentarer. Men det startades även en hektisk diskussion under bilden. Många började nämligen diskutera varför Bianca hade skrivit sin bildtext på engelska och huruvida de uppskattade det eller inte.

Kommentarsfältet delades snabbt in i två lägren. Det fanns de som tyckte att Bianca skulle skriva sina bildtexter på svenska, för att hon bor i Sverige och det är här hon har mest fans. Men de fanns även de som stöttade Bianca och tyckte det var jättebra att hon skrev på engelska så att fler kunde förstå.


Tillslut tröttnade Bianca på diskussionen

Bianca själv tröttnade efter en stund på den hektiska diskussionen och lade sig i. Hon svarade på en av de kommentarerna som ifrågasatte hennes språkval och skrev: “Jag har även vänner som inte förstår svenska. Är det okej då för dig tro?"

Några andra följare svarade på tråden och menade att man faktiskt kan trycka på “översätt” så man får texten på sitt originalspråk, om man inte förstår engelska så att det därför inte ens borde vara ett problem.

Här är ett urval av den livliga diskussionen:

"Skriv på svenska snälla du. Du har mer fans från Sverige skulle jag kunna tro".

"Bra du skriver på engelska. Ett språk de flesta förstår".

"Finns en lite översättningsnapp om engelskan är knagglig".

"Att du ens SVARAR på sånt Bianca??? Det de vill".


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!